bir gün beraber oynarız bakalım ben ne kadar oynuyorum2 maç kaybeden eleniyor 2 maçta da yenildik. Hatta çok güzel terimler var ama burada söylemeyeyim
MSK gelince o da bir yakınır artık
o kadar laf ettikten sonra ezilmesem bari
bir gün beraber oynarız bakalım ben ne kadar oynuyorum2 maç kaybeden eleniyor 2 maçta da yenildik. Hatta çok güzel terimler var ama burada söylemeyeyim
MSK gelince o da bir yakınır artık
maç ararken rusyayı seçme yeter cyka(suka) blad davay stop dont feed idiot bunlar ruslarla anlaşmana yetiyor çok türk yok 5 6 oyunda 1 2 tane denk gelirse gelir yoksa oda gelmez. ilk levellerde herkez eziktir ilk oynayan çok oldugundan sıkıntı olur ama 15 den sonra düzeliyorlar dereceli maçlar güzel oluyor en azından çok ezik olmuyorlar rampege(penta) çok zor 35 seviyeyim 3 kere yapabildim sonuncu 1 ay önceydiArkdaşar şuan lol oynuyorum ama işin aslı küfürden hakaretlerden boş konuşmalardan gına geldi.Dota 2 yi merak ettim yardmcı olabilr misiniz ?
ne kadardır oynuyorsun dota2'yimaç ararken rusyayı seçme yeter cyka(suka) blad davay stop dont feed idiot bunlar ruslarla anlaşmana yetiyor çok türk yok 5 6 oyunda 1 2 tane denk gelirse gelir yoksa oda gelmez. ilk levellerde herkez eziktir ilk oynayan çok oldugundan sıkıntı olur ama 15 den sonra düzeliyorlar dereceli maçlar güzel oluyor en azından çok ezik olmuyorlar rampege(penta) çok zor 35 seviyeyim 3 kere yapabildim sonuncu 1 ay önceydi
ben baya oldu oynamayalı ama 8 aydan fazladır.bir iki tane oyun atmıştım arkadaşım benim yanıma geldiğinde o kadarBen de noobumdur sıkıntı yok Zaten eğlenmek için oynuyorum bir iddiam yok.
aynen onu derecelide yapanlar var 2 3 oyundan birinde karşı full carry takılırRustan ve bizim milletten çekin, Tanıdıkla oynarsan gene bir nebze sıkıntı yok. Diğer türlü 5 carry pickle oyun oynarsın Artık genel huyumuz mudur bilmem pickliyoruz carry. Kasarsam kahraman olurum, kasamazsamda bana sövsünler mantıgında oynuyoruz.
ekimden beri sanırım 6 7 ay oluyor steam şuan sıkıntılı yarın atarım steam hesabımı ekleşir oynarızne kadardır oynuyorsun dota2'yi
ben lvlin için sormuştumaynen onu derecelide yapanlar var 2 3 oyundan birinde karşı full carry takılır
ekimden beri sanırım 6 7 ay oluyor steam şuan sıkıntılı yarın atarım steam hesabımı ekleşir oynarız
Nerde bi yazı okusam bu ruslardan çokça bahsediyolar merak ettim .Gerçi Cod Mw oynadgmda da denk geliyordu genel olrak şikayetçi değildim adamlardanmaç ararken rusyayı seçme yeter cyka(suka) blad davay stop dont feed idiot bunlar ruslarla anlaşmana yetiyor çok türk yok 5 6 oyunda 1 2 tane denk gelirse gelir yoksa oda gelmez. ilk levellerde herkez eziktir ilk oynayan çok oldugundan sıkıntı olur ama 15 den sonra düzeliyorlar dereceli maçlar güzel oluyor en azından çok ezik olmuyorlar rampege(penta) çok zor 35 seviyeyim 3 kere yapabildim sonuncu 1 ay önceydi
Merak ettim nasıl oluyormuş periyodik olarak biri lol konusuna gelip böyle yazıyorValla LoL oynamadım ama Dota candır kandır dandik demen şaşırttı beni doğrusu