Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Dota 2 (2013)

Dota 2 oynuyor musunuz

• Evet

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
Arkdaşar şuan lol oynuyorum ama işin aslı küfürden hakaretlerden boş konuşmalardan gına geldi.Dota 2 yi merak ettim yardmcı olabilr misiniz ?
maç ararken rusyayı seçme yeter :D cyka(suka) blad davay stop dont feed idiot bunlar ruslarla anlaşmana yetiyor çok türk yok 5 6 oyunda 1 2 tane denk gelirse gelir yoksa oda gelmez. ilk levellerde herkez eziktir ilk oynayan çok oldugundan sıkıntı olur ama 15 den sonra düzeliyorlar dereceli maçlar güzel oluyor en azından çok ezik olmuyorlar rampege(penta) çok zor 35 seviyeyim 3 kere yapabildim sonuncu 1 ay önceydi :D

maç ararken rusyayı seçme yeter :D cyka(suka) blad davay stop dont feed idiot bunlar ruslarla anlaşmana yetiyor çok türk yok 5 6 oyunda 1 2 tane denk gelirse gelir yoksa oda gelmez. ilk levellerde herkez eziktir ilk oynayan çok oldugundan sıkıntı olur ama 15 den sonra düzeliyorlar dereceli maçlar güzel oluyor en azından çok ezik olmuyorlar rampege(penta) çok zor 35 seviyeyim 3 kere yapabildim sonuncu 1 ay önceydi :D
ne kadardır oynuyorsun dota2'yi

Rustan ve bizim milletten çekin, Tanıdıkla oynarsan gene bir nebze sıkıntı yok. Diğer türlü 5 carry pickle oyun oynarsın :D Artık genel huyumuz mudur bilmem pickliyoruz carry. Kasarsam kahraman olurum, kasamazsamda bana sövsünler mantıgında oynuyoruz.

Rustan ve bizim milletten çekin, Tanıdıkla oynarsan gene bir nebze sıkıntı yok. Diğer türlü 5 carry pickle oyun oynarsın :D Artık genel huyumuz mudur bilmem pickliyoruz carry. Kasarsam kahraman olurum, kasamazsamda bana sövsünler mantıgında oynuyoruz.
aynen onu derecelide yapanlar var 2 3 oyundan birinde karşı full carry takılır
ne kadardır oynuyorsun dota2'yi
ekimden beri sanırım 6 7 ay oluyor steam şuan sıkıntılı yarın atarım steam hesabımı ekleşir oynarız

Nerde bi yazı okusam bu ruslardan çokça bahsediyolar merak ettim :D.Gerçi Cod Mw oynadgmda da denk geliyordu genel olrak şikayetçi değildim adamlardan :)

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık