Bi de kendime noob derim, beterin beterleri de varmış...
Jug ve veno oyuından düşmese 45 dakika öncesinde yenilmiştik.
Bi de kendime noob derim, beterin beterleri de varmış...
Tebrikler, uzun bir mücadele olmuş. Ben de bugün 74 dakikalık bir oyun attım, kaç defa kaybetmenin eşiğine geldik ama sonunda kazandık çok şükür oyunu kaydettim, ileride dönüp dönüp bakar, hey gidi günler çekerim belki
Jug ve veno oyuından düşmese 45 dakika öncesinde yenilmiştik.
İccupta oynayacağına botlarla oyna daha iyi.İccupda oıynayan var mı? Dota 1 , 2 ye bir türlü ısınamadım 3.kez indirdim yok aga
Niye türk yok muİccupta oynayacağına botlarla oyna daha iyi.
Yani konuşursam ırkçılık yapmış olacağım:d Kitle fecaat. Hiç tavsiye etmiyorum.Niye türk yok mu
Başka sunucu yokki bir wepla vardı biraz para toplayabilirsem server kurma işlerine gireceğim acaba ne kadar sermaye gerekiyor.Yani konuşursam ırkçılık yapmış olacağım:d Kitle fecaat. Hiç tavsiye etmiyorum.
Server işini çözsen bile reklam basman lazım. O kitlenin büyük kısmı d2'de artık. Öyle nostalji hesabına gelip birkaç oyun atarlar ama kalıcı olmaz çoğu artık.Başka sunucu yokki bir wepla vardı biraz para toplayabilirsem server kurma işlerine gireceğim acaba ne kadar sermaye gerekiyor.
w3 mapleri oynuyoruz arkadaşlarla sürekli,dota oynamayı özledik. West denilen illet yüzünden bu hale geldik. Adam battal gazi gibi girip,nerdesiniz ulan deyip banlınıyordu şimdi bu tarz bir şeyi iccupda göremezsin herhalde.
Pek Türk kalmamış gibi o halde, niye kendi aralarında oyun kurmuyorlar adam yok mu? İccup sitesinde anlık 2k+ Türk üyeliği var tamamı pasif o haldeServer işini çözsen bile reklam basman lazım. O kitlenin büyük kısmı d2'de artık. Öyle nostalji hesabına gelip birkaç oyun atarlar ama kalıcı olmaz çoğu artık.
İccupta ip yüzünden lobiden atıyorlar. Tr, özbek ipleri pek sevilmiyordu en son oynarken.