O Void ile kazanamaman normal ya.Bu bir dramdır
O Void ile kazanamaman normal ya.Bu bir dramdır
Harbi o void ne :/ Bir de yanda ki sincap mı ne o yeni mi geldiBu bir dramdır
Hayatımda gördüğüm en anlamsız takım olabilir hiç bir sinerji yok ekipte. Pos4 Lone Druid mi o yoksa Axe mı pos4?Bu bir dramdır
Hoodwink adı, yaklaşık 2 sene önce geldi oyuna. Keyifli çar aslında, ama ben pek beceremiyorum onu.Harbi o void ne :/ Bir de yanda ki sincap mı ne o yeni mi geldi
Klasik pub game sinerjisi işte Tam hatırlamıyorum ama pos 5 bile olabilir zaten oyunla hiç alakası yoktu. Kendi halinde takılıyor, etliye sütlüye karışmıyorduHayatımda gördüğüm en anlamsız takım olabilir hiç bir sinerji yok ekipte. Pos4 Lone Druid mi o yoksa Axe mı pos4?
West denen ite mid salmadığım için banlamıştı bir sefer.. Serverı çoluk çocuğa satınca kendine gelemedi bir daha.nerde eski dota1 nerde o weplaes Waxxili günler. Ulan west milletin sabahtan akşama kadar anasına sövüp banlardı dua etsin onu reelde yakalamadılar. Silahla yakalandığı için hapise girip para toplamış millet sunucuyu açtıracağım eski günlere dönecem hesabı adam parayı alıp kaçmış. Vallahi forum kuralları izin vermiyor,kazık hazırdı. Yağlandırılmış olanından.