Bitmeden kalkamadık napalım satranca dönmüştü. Herkesin kuleler barakalar gitmiş sadece base kalmışBir buçuk saati gördüğüm olmuştu benim de ama dota1 tabi:d 2 için o kadar mesai harcayabileceğimi hiç zannetmiyorum ya
Bitmeden kalkamadık napalım satranca dönmüştü. Herkesin kuleler barakalar gitmiş sadece base kalmışBir buçuk saati gördüğüm olmuştu benim de ama dota1 tabi:d 2 için o kadar mesai harcayabileceğimi hiç zannetmiyorum ya
O kadar süren oyunda kuşa dagon falan yapıyorlardı d1'deBitmeden kalkamadık napalım satranca dönmüştü. Herkesin kuleler barakalar gitmiş sadece base kalmış
Youtube'da saatlerce süren bir oyuna denk gelmiştim, adamlar tuvalet molası vermişti yanlış hatırlamıyorsamBitmeden kalkamadık napalım satranca dönmüştü. Herkesin kuleler barakalar gitmiş sadece base kalmış
ahhah oluyor öyle de nadir ama ortalama oyun süresi 40-50. Lol de bu sureleri bulmak nadir mesela... Dota satranç gibi biraz daha bana kalırsa ama arkadaşlarınlaysan.Youtube'da saatlerce süren bir oyuna denk gelmiştim, adamlar tuvalet molası vermişti yanlış hatırlamıyorsam
Bende ne vardı ne yoktu onları bile unuttumGaben çıldırdı diyorum, bedeve diyorum
Beni dinle, gir al dursun kenarda, taş atıp da kolunu yormayacaksın yaBende ne vardı ne yoktu onları bile unuttum
Heme girip kapıyorum. İyi zamnda tekrar başlamışım oyunaThe International 2022 Swag Bag
The International playoffs are in the books, and four standout teams have survived with dreams of claiming the Aegis still intact. As we all catch our breaths during this interlude between the nail-biting action, we'd like to take a moment to focus our attention towards Dota players all around...www.dota2.com
Beleş Arcana veriyorlar Fati koş
Şimdi bir sürü yeni hesap oluşturuyorlar beleş arcana için, bir iki güne düzelirHeme girip kapıyorum. İyi zamnda tekrar başlamışım oyuna
Oyun çökmüş. Dünde böyleydi. :/
Beni dinle, gir al dursun kenarda, taş atıp da kolunu yormayacaksın ya
3 saati görmüştüm ben bir oyunda D;En uzun oyunum 1 saat 51 dakika... Şuan dediğin şeyi düşününce öyle bir durum olsaydı PC yi kırardım herhalde istemsice ahahaha