Dante de uzun zamandır söylüyor gelirim ama anlatırsınız, ikinizden biri oyunu bırakırsa ben de bırakırımRed'in gelme ihtimali yok. Bizim ona(lol) gitmemiz lazım:d

Dante de uzun zamandır söylüyor gelirim ama anlatırsınız, ikinizden biri oyunu bırakırsa ben de bırakırımRed'in gelme ihtimali yok. Bizim ona(lol) gitmemiz lazım:d
Moba geçmişin var sanırım ama Dota azıcık öğrenmesi zaman alan bir oyunDante de uzun zamandır söylüyor gelirim ama anlatırsınız, ikinizden biri oyunu bırakırsa ben de bırakırım![]()
Taşısınlar işleri neMoba geçmişin var sanırım ama Dota azıcık öğrenmesi zaman alan bir oyun![]()
Yenerken ben taşıdı olur ama, yenilince suçu sana atarlarTaşısınlar işleri ne![]()
Bugün gördüğüm en haklı argüman bu olabilir:dYenerken ben taşıdı olur ama, yenilince suçu sana atarlar![]()
Hoşuma giderYenerken ben taşıdı olur ama, yenilince suçu sana atarlar![]()
Yahu dur hazır mazeretimiz vardı, ne bozuyorsunYenerken ben taşıdı olur ama, yenilince suçu sana atarlar![]()
En uzun oyunum 1 saat 51 dakika... Şuan dediğin şeyi düşününce öyle bir durum olsaydı PC yi kırardım herhalde istemsiceDota plus kısımlarından haberim yok da oyun olarak 40-50dk full fokus gün geçtikçe zorlaşıyor benim içino yüzden rekabetçi oyunlardan uzaklaşıyorum her geçen gün xd
Bir buçuk saati gördüğüm olmuştu benim de ama dota1 tabi:d 2 için o kadar mesai harcayabileceğimi hiç zannetmiyorum yaEn uzun oyunum 1 saat 51 dakika... Şuan dediğin şeyi düşününce öyle bir durum olsaydı PC yi kırardım herhalde istemsiceahahaha