Dante de uzun zamandır söylüyor gelirim ama anlatırsınız, ikinizden biri oyunu bırakırsa ben de bırakırımRed'in gelme ihtimali yok. Bizim ona(lol) gitmemiz lazım:d
Dante de uzun zamandır söylüyor gelirim ama anlatırsınız, ikinizden biri oyunu bırakırsa ben de bırakırımRed'in gelme ihtimali yok. Bizim ona(lol) gitmemiz lazım:d
Moba geçmişin var sanırım ama Dota azıcık öğrenmesi zaman alan bir oyunDante de uzun zamandır söylüyor gelirim ama anlatırsınız, ikinizden biri oyunu bırakırsa ben de bırakırım
Taşısınlar işleri neMoba geçmişin var sanırım ama Dota azıcık öğrenmesi zaman alan bir oyun
Yenerken ben taşıdı olur ama, yenilince suçu sana atarlarTaşısınlar işleri ne
Bugün gördüğüm en haklı argüman bu olabilir:dYenerken ben taşıdı olur ama, yenilince suçu sana atarlar
Hoşuma giderYenerken ben taşıdı olur ama, yenilince suçu sana atarlar
Yahu dur hazır mazeretimiz vardı, ne bozuyorsunYenerken ben taşıdı olur ama, yenilince suçu sana atarlar
En uzun oyunum 1 saat 51 dakika... Şuan dediğin şeyi düşününce öyle bir durum olsaydı PC yi kırardım herhalde istemsice ahahahaDota plus kısımlarından haberim yok da oyun olarak 40-50dk full fokus gün geçtikçe zorlaşıyor benim için o yüzden rekabetçi oyunlardan uzaklaşıyorum her geçen gün xd
Bir buçuk saati gördüğüm olmuştu benim de ama dota1 tabi:d 2 için o kadar mesai harcayabileceğimi hiç zannetmiyorum yaEn uzun oyunum 1 saat 51 dakika... Şuan dediğin şeyi düşününce öyle bir durum olsaydı PC yi kırardım herhalde istemsice ahahaha