Söyle lan nolacak hahaha :d Birlikte atarız unranked diyecektimÇok düşük ya boşver Zaten epeydir ranked girmiyorum.
Söyle lan nolacak hahaha :d Birlikte atarız unranked diyecektimÇok düşük ya boşver Zaten epeydir ranked girmiyorum.
Olur atarız, 1400lerde falandı en sonSöyle lan nolacak hahaha :d Birlikte atarız unranked diyecektim
Kendi iyi oynadığın bizim feedlediğimiz maç niye Yazıklar olsun.. İşteyim eve gidince ben de senin fidlediğin maç bulacağımArşivden;
KF partisi.
Orada bir Axe gördüm sanki kimmiş oArşivden;
KF partisi.
Dur lan senin MVP olduğun oyun vardı onu bilerek atmadım. Eve gidince atayım :dKendi iyi oynadığın bizim feedlediğimiz maç niye Yazıklar olsun.. İşteyim eve gidince ben de senin fidlediğin maç bulacağım
Senin nick o muydu la. Ad soyad mıydı o oeeOrada bir Axe gördüm sanki kimmiş o
Aynen baş harfleri Ad soyadınDur lan senin MVP olduğun oyun vardı onu bilerek atmadım. Eve gidince atayım :d
Yav SF raze menzilinde koştum dün akşam. Adam lak luk diye vurdu dümdüz razeleri ahahs
Senin nick o muydu la. Ad soyad mıydı o oee
Şöyle bir baktım da, bulamadım Ya beraber fidlemişiz ya da kazanmışız, arası yok En yakını şunu buldum.Dur lan senin MVP olduğun oyun vardı onu bilerek atmadım. Eve gidince atayım :d
Yav SF raze menzilinde koştum dün akşam. Adam lak luk diye vurdu dümdüz razeleri ahahs
Senin nick o muydu la. Ad soyad mıydı o oee
Burada sadece sen ve ben mi varız anlamadımŞöyle bir baktım da, bulamadım Ya beraber fidlemişiz ya da kazanmışız, arası yok En yakını şunu buldum.