Eartshaker'ın uçması çok kötü olmuş bence de. Ama çoğu değişimin iyi yönde olduğunu düşünüyorum şahsen.2 sene sonra bir yayınca da denk geldim oyun ne olmuş öyle. Seyir zevki vardı birazcık onuda bitirmişler. Earth Sakir uçuyor, Balanar uçuyor, uçuşan bir sürü şey var..Kapattım yarım saat sonra tabi..
Dota 3 çıkana kadar yeminliyim,en iyi versiyonu da olsa oynamam. Çünkü lanet oyuna başlayınca çıkamıyorsun diğer oyunlar basit geliyor. Onun haricinde, 3-5 ay öncesine kadar tertemizdi izliyordum yatmadan önce bir iki maç, şimdilerde çok karışık geliyor. İzlerken takip edilemiyor.Eartshaker'ın uçması çok kötü olmuş bence de. Ama çoğu değişimin iyi yönde olduğunu düşünüyorum şahsen.
Ulaşmak isteyen ulaşıyor eraycımDün başlığı sağda görünce bir nostaljik oldum, hem ne yapıyorsun sen sote de mi bekliyorsun biri yazsa da cevap versem diye
Valla ben de askerlik is güç derken pek oturamıyorum pc başına, gerçi artık otursam da dotaya pek girmiyorum, ama hala oynuyorsan eski günlerin hatırına fan sesinle beraber atalım bir araUlaşmak isteyen ulaşıyor eraycım
bayılıyorum suçu başkasına atmaya
Oooo ben 2 senedir açmıyorum herhalde. Bakmam lazım son maç tarihine. Yine bir kf party atarız yaValla ben de askerlik is güç derken pek oturamıyorum pc başına, gerçi artık otursam da dotaya pek girmiyorum, ama hala oynuyorsan eski günlerin hatırına fan sesinle beraber atalım bir ara
Kaç MMR'da oynuyorsun?Refresher kasan Ember'dan fena bir rampage... Ember buildimi değiştirme vakti gelmiş, Refresher kasmam ama Aghanim ve Maelstorm kasarım gibi.
Çok düşük ya boşver Zaten epeydir ranked girmiyorum.Kaç MMR'da oynuyorsun?