4-5 ay bile oynamasandan kastım ara vermek.4-5 ay bile oynamadım demişsin alıntıladığım mesajda ondan bahsediyorum. Eğer böyleyse normal zaten.
4-5 ay bile oynamasandan kastım ara vermek.4-5 ay bile oynamadım demişsin alıntıladığım mesajda ondan bahsediyorum. Eğer böyleyse normal zaten.
1 haftada da olabilirsin.Bu mesajla,
Bu mesajı bağdaştıramadım. 4-5 ay bile oynamadan 5k olunmaz. Oyunu öğrenmek daha uzun sürüyor zaten.
İnsan 4-5 aydır oynamadığım halde falan der terminolojiye o kadar aşina olup da 4-5 ay deyince şaşırdım zaten4-5 ay bile oynamasandan kastım ara vermek.
Smurf hesabında olabilirsin. Ama aynı şey değil.1 hafta da olabilirsin.
Neden değil?Smurf hesabında olabilirsin. Ama aynı şey değil.
Oyunu 4-5 ay oynamak ile bir hesapta 4-5 oynamak ifadelerindeki anlam farkından dolayı. Güzel Türkçe'mizNeden değil?
Smurf olmadan yapamamanın farkını sordum sana anlat diye, güzel türkçeli insan.Oyunu 4-5 ay oynamak ile bir hesapta 4-5 oynamak ifadelerindeki anlam farkından dolayı. Güzel Türkçe'miz
İnsan 4-5 aydır oynamadığım halde falan der terminolojiye o kadar aşina olup da 4-5 ay deyince şaşırdım zaten
Anlamadım hocam ciddi misin değil misin. Dota oynayan biriysen bilirsin zaten. Değilsen neden 1 haftada olabilirsin dedin Ben bilmiyormuşsun gibi açıklayayım başkaları da okumuş olur.Smurf olmadan yapamamanın farkını sordum sana anlat diye, güzel türkçeli insan.
Bildiğimi düşünüyorsun ama senin bildiğin şeyin kesin olduğunu düşünüyorsun.Anlamadım hocam ciddi misin değil misin. Dota oynayan biriysen bilirsin zaten. Değilsen neden 1 haftada olabilirsin dedin Ben bilmiyormuşsun gibi açıklayayım başkaları da okumuş olur.
Bu oyunun temel bilgilerini öğrenmek aylar alır. Uzmanlaşmak ve o bilgileri kombine etmek ise yıllar sürer. Bir kişi oynamaya başladığı ilk andan itibaren 5k seviyesine gelene kadar binlerce oyun oynamış olmalı. Smurf hesap ise oyunda zaten uzmanlaşmış birisinin açtığı ek hesaplara deniyor. Dereceli maçlarda ilk 10 maç sonrası ilk derece belirlenir. Ne kadar çok kazanırsan o kadar yüksek bir yerden başlarsın. Yeni başlayan oyunu bilmeyen biri o maçların hepsini kazanamaz. Smurf hesapta ise mümkün olduğu için olunabiliyor.