Serverları kapandı diye biliyorum. Bazı kişiler hamachi üzerinden oynuyor hala ancak.dota 1 in verdiği özlemle kendime yeni pc topladım 5 bin lira'ya keyifle dota 2 oynarım diye. oyun aşırı sıkıcı geldi( Sanırım Grafiklerinden kaynaklı) aşırı yavaş geldi ( Sanırım LOL'ün akıcılığı yüzünden). Hala oyun oynarken Aklıma hep o beyin yakan wodota hareketleri gelir.
özetle DOTA 1 oynanıyor mu hala.
5000 liraya 200 fps alırsın hocam oyun daha nasıl aksın?dota 1 in verdiği özlemle kendime yeni pc topladım 5 bin lira'ya keyifle dota 2 oynarım diye. oyun aşırı sıkıcı geldi( Sanırım Grafiklerinden kaynaklı) aşırı yavaş geldi ( Sanırım LOL'ün akıcılığı yüzünden). Hala oyun oynarken Aklıma hep o beyin yakan wodota hareketleri gelir.
Aşırı yavaş falan değil, senin akıcılık dediğin şey turn rate, her heronun sağına soluna dönme hızı farklı, Lol'deki gibi bir anda arkasına kafaları ışınlanmıyor yani. Ayrıca Skill cast var yani heroların bir skili aktif ederken harcadıkları süre, skillden skille değişir. Oyundaki bütün skilleri çalabilme yeteneği olan Rubick'de bu yoktur mesela. Akıcılık ile oyun mekaniğini karşılaştırmayın. Ayrıca bu dediklerimin hepsi WC3 TFT'de de vardı.dota 1 in verdiği özlemle kendime yeni pc topladım 5 bin lira'ya keyifle dota 2 oynarım diye. oyun aşırı sıkıcı geldi( Sanırım Grafiklerinden kaynaklı) aşırı yavaş geldi ( Sanırım LOL'ün akıcılığı yüzünden). Hala oyun oynarken Aklıma hep o beyin yakan wodota hareketleri gelir.
Arkadaşımız burada çok güzel yorumlamış aslında anlatılmak isteneni....Aşırı yavaş falan değil, senin akıcılık dediğin şey turn rate, her heronun sağına soluna dönme hızı farklı, Lol'deki gibi bir anda arkasına kafaları ışınlanmıyor yani. Ayrıca Skill cast var yani heroların bir skili aktif ederken harcadıkları süre, skillden skille değişir. Oyundaki bütün skilleri çalabilme yeteneği olan Rubick'de bu yoktur mesela. Akıcılık ile oyun mekaniğini karşılaştırmayın. Ayrıca bu dediklerimin hepsi WC3 TFT'de de vardı.