Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Dota 2 (2013)

Dota 2 oynuyor musunuz

• Evet

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0

Roronoa Zoro

İstenildikten sonra zeustan daha kolay kill alınabilecek hero yok. Kombatta ultini sona sakla at triple işte. :/ Ha böyle oynayanlara söverim o ayrı.

Çoğu zaman killerini çalmıyorum hatta bizzat izliyorum onları adamı o öldürsün diye yardım olarak atıyorum. bazen canı azalıyor bizimkinin kaçıyo hemen geri cesaretlendiriyorum yine atıyorum ultiyi dönüyo tekrar saldırıyor. bazen haritada pusuya düşmesinler diye atıyorum kim nerde görsünler diye. Ama fena gıcık olduysam onlara o zaman killerini çalıyorum deli oluyolar :D. Force staff almamın sebebi bazen kaçan düşmanı yakalasın diye arkadaşlarımın üzerinde kullanıyorum yetişip tak diye gömüyolar kafasına kill alıyolar. bazen kaçmaları gerekiyor force stafım sayesinde kurtarıyorum çok kullanışlı. geçen mesela o roshanın yanındaki tepe varya göz dikiliyor bizimkini oraya fırlattılar inemiyor üstünde kullandım indirdim. blink olsa yapamam. zeusun hız sorunu var. bu yüzden mana botu ileride tranquil ile mutlaka değişiyorum ve bazen o hortumuda alınca tranquile hız ekleniyor 130 hareket hızı oluyor toplamda böylece hız açığını tamamen kapatıyorum. Benim hayalim henüz yapamadım herşeyi tamamladıktan sonra verb ü flan aldıktan sonra bide dagonu seviye 5 yapıp kalabalığa dalmak. ama bunu yapana kadar oyun 1 buçuk saat sürer heralde. bi de karşı taraf hayvan gibi güçlenir dagonda işe yaramaz. ama şöyle viscordu atıp dagon 5 i vurup sonra "w" basıp sonra ulti atıp refreshleyip tekrar aynı sıralamayı yapmayı çok isterim erir giderler :D

Roronoa Zoro

Beyler ingilizcem olmadığı için sıkıntı yaşıyorum çoğu zaman. şunları çevirir misiniz? oyun içinde söyleyesim geliyor bazen :).

Hala farm yapmaya devam ediyor.
Ne diyorsun lan?
Sen benden daha noob sun.
Neden bütün nooblar hep benim takımımda olmak zorunda.

gibi sitemlerimi edemiyorum. Küfürlerimi rahatça ediyorum önce onları öğrendim sıkıntı yok :)

Beyler ingilizcem olmadığı için sıkıntı yaşıyorum çoğu zaman. şunları çevirir misiniz? oyun içinde söyleyesim geliyor bazen :).

Hala farm yapmaya devam ediyor.
Ne diyorsun lan?
Sen benden daha noob sun.
Neden bütün nooblar hep benim takımımda olmak zorunda.

gibi sitemlerimi edemiyorum. Küfürlerimi rahatça ediyorum önce onları öğrendim sıkıntı yok :)
He is still farming...
What the fuck are you talking about??
Yok yetmedi.
Why my team is always noob?

2 senelik bir dota kariyerim vardı fakat 1 senedir oynamıyordum. Arkadaştan dota 2 aldım. Akşam beraber girmek isteyen var mı oyunu atacağım birazdan pcye.
Edit: Sağlam siniri olan gelsin. 1 senedir atmıyorum :D

Safe to leave olursa çıksan da kaybedersin first blooddan önce quit atılıp safe to leave olursa mmr düşmez. Kazanmalısın. :/
Sen yanlış geldin , oyun kendisi lag yapınca bad connection deyip oyunu iptal eder . Serverlar patlıyor yani , maç sayılmayıncada doğal olarak mmr alamıyorum ben . Kısacası oyunu kaybetmedim kazandığım oyunlar patladı :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık