Lvl 6da slarkın sniperı almaması için bir sebep yok. farmda kaybedebilir ama sların ulti açılınca kaçışı yok pek Snipinbugun midde sniper ın slarka kaybettigini gördüm ya bu oyun bitmiştir benim için
Sen benim magnus oyunlarıma bak PA varsa almışımdır. RektBu sadece bir tanesi , biz neler yapıyoruz sen bi izle arada benim oyunları
Sağlam bir voker es legion ds dolu hero var. Earlyde kastırma cangılı kapat eğer kasmışsa tek başına değil takımca birşeyler lazım kanımca.Phantom lancer için taktik verin lo.
snipera git slarkla kafa kafaya çarpış demiyormki ben onu yapabilicek hero zaten çok az troll ursa falan yani başkada yok yapıcagı tek şey jump range inden uzak durmak çok mu zor ? dk 2 de first blood verdi adam çok geçti üstünden oyunu bulabilirsem kod atarım burayaLvl 6da slarkın sniperı almaması için bir sebep yok. farmda kaybedebilir ama sların ulti açılınca kaçışı yok pek Snipin
İstenildikten sonra zeustan daha kolay kill alınabilecek hero yok. Kombatta ultini sona sakla at triple işte. :/ Ha böyle oynayanlara söverim o ayrı.Zeus la baya baya oldum ben artık. bi insan zeusla 29 kill alır mı ya. Asist de 23 mü neydi. Uçanı kaçanı vuruyorum yıldırımla.
Favori gidişatım.
Bottle, Mana bot, Force staff, aganim, sonra manalı botu satıp tranquil, hortum yaratma veya verb. oyun uzarsa kurbağaya çevirme veya bllodstone. veya karşı taraf büyü direnci almışsa veya bkb, o zaman viscord
Ags yerine Refresher Orb daha iyi olacaktır. E-Blade ve Dagonda çok iyi gidiyor Zeus'a bak şu buildi dene birZeus la baya baya oldum ben artık. bi insan zeusla 29 kill alır mı ya. Asist de 23 mü neydi. Uçanı kaçanı vuruyorum yıldırımla.
Favori gidişatım.
Bottle, Mana bot, Force staff, aganim, sonra manalı botu satıp tranquil, hortum yaratma veya verb. oyun uzarsa kurbağaya çevirme veya bllodstone. veya karşı taraf büyü direnci almışsa veya bkb, o zaman viscord