Harbiden ama seri ilerledikçe gidişat ister istemez böyle oluyor.Önüne gelene sağ kol üstü denmeye başlandı. Sağ kol seviyesi oldukları bile kesin değil.
Harbiden ama seri ilerledikçe gidişat ister istemez böyle oluyor.Önüne gelene sağ kol üstü denmeye başlandı. Sağ kol seviyesi oldukları bile kesin değil.
Kaido'nun burada tam güç dalmadığı belli. Yamato'yu shogun yapmak istiyordu. Yoksa Luffy'i kaç kere uçurmuşluğu var.
King, Zoro’yu top gibi sektiriyor. Kaido’dan güçlü mü?Kaido'nun burada tam güç dalmadığı belli. Yamato'yu shogun yapmak istiyordu. Yoksa Luffy'i kaç kere uçurmuşluğu var.
Kaido baya ciddi daldı. Gücünü tuttuğu vs görülmedi. Yamato zaten Luffy’den falan AdvCoc öncesi güçlüydü. Fiziksel güçte de Nika öncesi güçlü olabilir hatta.Kaido'nun burada tam güç dalmadığı belli. Yamato'yu shogun yapmak istiyordu. Yoksa Luffy'i kaç kere uçurmuşluğu var.
Ne alakası var? Zoro'nun fiziksel olarak güçlü olduğunu söyledik sadece niye zoruna gitti anlamadım.King, Zoro’yu top gibi sektiriyor. Kaido’dan güçlü mü?
Zoromu giden bir şey yok soru soruyorum. Zoro, Kaido’ya dayanacak güçte olsun, dövüşte fiziksel olarak King’e ezildi. Ben de sana basit bir soru soruyorum. King fiziksel olarak Kaido’dan güçlü demiyorsan önceki argümanın çürüyor.Ne alakası var? Zoro'nun fiziksel olarak güçlü olduğunu söyledik sadece niye zoruna gitti anlamadım.
Kaido kızını öldürme amacıyla dalmaz onu ordusuna katmak istiyor zaten. Tam güç çaldığını düşünmek abes olur. Yamato'nun bir süre oyalayabilecek gücü var ama Kaido ciddileşse daha çabuk bitirir işini.Kaido baya ciddi daldı. Gücünü tuttuğu vs görülmedi. Yamato zaten Luffy’den falan AdvCoc öncesi güçlüydü. Fiziksel güçte de Nika öncesi güçlü olabilir hatta.
King'de fiziksel olarak güçlü zaten ama Kaido kadar değil. Kaido Zoro ve Law'u aynı anda haşat etmişti zaten öyle bir seviye.Zoromu giden bir şey yok soru soruyorum. Zoro, Kaido’ya dayanacak güçte olsun, dövüşte fiziksel olarak King’e ezildi. Ben de sana basit bir soru soruyorum. King fiziksel olarak Kaido’dan güçlü demiyorsan önceki argümanın çürüyor.
O dediğin şey Lütfünün başına kaç kez geliyor. Ada parçalayan canavar yeniyor sonra rastgele bir fodderla boks yapıyor.Zoromu giden bir şey yok soru soruyorum. Zoro, Kaido’ya dayanacak güçte olsun, dövüşte fiziksel olarak King’e ezildi. Ben de sana basit bir soru soruyorum. King fiziksel olarak Kaido’dan güçlü demiyorsan önceki argümanın çürüyor.
King fiziksel olarak Zoro’dan güçlü. Dövüşte görünen o. Zoro saldırı gücü ile üstün geldi. Kaba kuvvetten ziyade haki ön plandaydı. Devlerden güçlü olmalarına imkan yok.King'de fiziksel olarak güçlü zaten ama Kaido kadar değil. Kaido Zoro ve Law'u aynı anda haşat etmişti zaten öyle bir seviye.