Garp'ı ben hain olarak görmüyorum.Garp yapınca hain Dof'un kardeşi yapınca kahraman. Doflamingo bence Luffy'le beraber ihanet edilmeyecek iki kaptandan birisi.
Öz kardeşinden başkası ihanet etmezdi. Hainliğin kitabını en iyi yazan karakter Roci.Garp yapınca hain Dof'un kardeşi yapınca kahraman. Doflamingo bence Luffy'le beraber ihanet edilmeyecek iki kaptandan birisi.
Senin şahsına atfen yazdığım bir mesaj değil. Kişisel algılama genel görüş bu.Garp'ı ben hain olarak görmüyorum.
Katılıyorum. Doffy'de öz kardeşinden başkasını o kadar kolay yanına almazdı zaten tayfasında gördüğümüz karakterlerin çoğu çocukluğundan bu yana onun yanında.Öz kardeşinden başkası ihanet etmezdi. Hainliğin kitabını en iyi yazan karakter Roci.
Adam yanındakilere çok değer veriyor, tabi onlarda Dof için ölürler. Kardeşinden başkası en yakınına giremezdi. Belamy yıllarca çalışıp girmeye çalıştı. Kardeş sevgisi başka işte. Hainler kardeşliği bitirdi.Katılıyorum. Doffy'de öz kardeşinden başkasını o kadar kolay yanına almazdı zaten tayfasında gördüğümüz karakterlerin çoğu çocukluğundan bu yana onun yanında.