Hain diyenlerin çoğu Doflamingo fanı gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
Toplasan 5 tane fanı ancak var, 27 kişi hain demiş ama. Kötüye ihanet sayılmaz diye kural mı var? Hem sende hain de alış şimdiden.Hain diyenlerin çoğu Doflamingo fanı gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
Toplasan 5 tane fanı ancak var, 27 kişi hain demiş ama. Kötüye ihanet sayılmaz diye kural mı var? Hem sende hain de alış şimdiden.
Hainliğin kitabı olsa, Roci baş karakter olurdu. En az 7 cilt yazı çıkardı.
İlk sayfadan beri okudum yazıları hızlıca. 5'ten fazla var buna emin olabilirsinToplasan 5 tane fanı ancak var, 27 kişi hain demiş ama. Kötüye ihanet sayılmaz diye kural mı var? Hem sende hain de alış şimdiden.
Ben fanıyım reis. 5'ten fazladır yaniToplasan 5 tane fanı ancak var, 27 kişi hain demiş ama. Kötüye ihanet sayılmaz diye kural mı var? Hem sende hain de alış şimdiden.
Ne güzel yorumlar okudum yalnız, sayende maziye gittim. Neler yazmışım öyle.İlk sayfadan beri okudum yazıları hızlıca. 5'ten fazla var buna emin olabilirsin
Hain Roci fanı mı, yoksa Dofy fanı mı? 5 olsun 8-9 ama çift hanelere çıkamayız.Ben fanıyım reis. 5'ten fazladır yani
Adamı yerin dibine sokmuşsunuz be Dof lobisinin işi bunlar hepNe güzel yorumlar okudum yalnız, sayende maziye gittim. Neler yazmışım öyle.
Hain Roci fanı mı, yoksa Dofy fanı mı? 5 olsun 8-9 ama çift hanelere çıkamayız.
Şiii akıllı olun gelmeyeyim buralara olay Roci ise hiç birinizi tanımam!Ne güzel yorumlar okudum yalnız, sayende maziye gittim. Neler yazmışım öyle.
Hain Roci fanı mı, yoksa Dofy fanı mı? 5 olsun 8-9 ama çift hanelere çıkamayız.