Zerre umursamıyorumAnladım, sana saldırmak istiyorsam Luffy'i değil, Sanji'yi kullanmalıyım demek. Bunu bir kenara yazayım, sonra lazım olur
Edit: Su alıntı işini de yapmamışım![]()

Zerre umursamıyorumAnladım, sana saldırmak istiyorsam Luffy'i değil, Sanji'yi kullanmalıyım demek. Bunu bir kenara yazayım, sonra lazım olur
Edit: Su alıntı işini de yapmamışım![]()
Az önce bana da öyle oldu , hmmmBiraz mesaj atayım dedim siteye can sıkıntısından![]()
Kurtulma ihtimali yoktu yav, nasıl kurtulabilirdi kiEvet haklısın bence de . Ama Vergo neyse de Monet'e ayıp etti bence. Kurtulma ihtimali olmasına rağmen öl demesi hoş değil bence.Luffy onu yapmazdı muhtemelen mesela. Luffy gile göre bence daha bir mafya havası vardı Doffy gilde.
ÜzdünZerre umursamıyorumİstediğini diyebilirsin
![]()
Fuji en son meteor yolladığında, yolladığı meteor dilimlere ayrılıp insanların üzerine düşmüştü xD Hatta daha o meteor düşmeden bir de Sabo gelip, Fuji'nin yanındaki Kora tek atmıştıZerre umursamıyorumİstediğini diyebilirsin
Biraz mesaj atayım dedim siteye can sıkıntısından
![]()
Hikaye ilerleyişinde zaten yokmuş ama Doffy bunu bilmiyordu ki , o yüzden söyledim.Kurtulma ihtimali yoktu yav, nasıl kurtulabilirdi kiLuffy seni kurtaracağım, ya da öl ama ölme falan derdi, sonra bir şey yapmayıp beş dakika sonra gemide parti yapardı. Jinbei ve Pedro için tam olarak bunu yaptı.
Magmaya yolculuk yapmaktan iyidirFuji en son meteor yolladığında, yolladığı meteor dilimlere ayrılıp insanların üzerine düşmüştü xD Hatta daha o meteor düşmeden bir de Sabo gelip, Fuji'nin yanındaki Kora tek atmıştı
Tek sayfa, koskoca amiralin hem meteor gücü beş paralık oldu, hem mevkisi![]()
Sağ kol nereden çıktı? Doflamingo sağ kol gücünde mi? Doflamingo'yu yenen Luffy, bir sağ kolu devirmek için limitlerini aşmadı mı? Ki amirallerin net bir şekilde sağ kollardan güçlü olduğunu düşünüyorum ben.Fujitora g4 luffy gibi kazanamazdı bu bir kere kesin.Çünkü amiraller sağ koldan net üstün değiller.Ama g4 luffy üstün imparatora kafa tutacak özel önlem aldıracak kadar üstün hemde.Sağ kola vurdu mu kanırtıyor bunu amiraller yapamadı.O yüzden şu vasıfsız ile ilgili boş hayaller kuruyorsun.
Tam net hatırlamıyorum artık o bölümleri. Dof monet'in yaralı olduğunu bilmiyor muyduHikaye ilerleyişinde zaten yokmuş ama Doffy bunu bilmiyordu ki , o yüzden söyledim.