İlerde bu gözlerle ilgili yeni bir gücün açıklanmasını bekliyorum açıkcası. IM denen adamın ortaya çıkışı ile göz de güç beklentisi yükseldi hadi hayırlısı.
Bende öyle bir şeyler bekliyordum , kral hakisiyle falan ilgili yada şeytan meyvesiyle. Hani içinde şeytan ruhu var o da bakıyor gibi.İlerde bu gözlerle ilgili yeni bir gücün açıklanmasını bekliyorum açıkcası. IM denen adamın ortaya çıkışı ile göz de güç beklentisi yükseldi hadi hayırlısı.
İmkanı yok ya, öyle bir bağlantı beklemiyorum. Bazı soruların cevaplarını mangakalar sonuna kadar sır olarak saklıyor. Naruto için aklıma gelen Kakashi'nin yüzüydü. O konuyla ilgili bölüm bile vardı tabi animede.Ara ara çıkıyor ya Doffy , o zamanlardan birinde gözleri de gözükecek diye umuyorum. Doğrudan İmu ile bağlantılı olmasın diye biraz zaman geçmesi lazım diye göstermedi bence
Aynen öyle diyorum. Kötülük gözünden geliyordur. Bir gece bir şeytan annesine musallat olmuştur. Roci daha küçük olduğu için içeri ki odadadır. Dof annesini kurtarırken şeytan bunu lanetler.''Şeytan güzlü'' Flamingo diyorsun.
Hakuba olayı (kişilik bölünmesi, kötümser birine bürünmesi) söylediğini kısmen destekler nitelikte. Zoronun da aynı şekilde ashura olayı var ki iyimser halinden şeytani bir hale geçiyor gibi. Mihawkda da böyle bir şey çıkabilir ciddileşdiğinde, hakuba gibi ortaya şeytani hali çıkarsa işler garipleşir işte.Bende öyle bir şeyler bekliyordum , kral hakisiyle falan ilgili yada şeytan meyvesiyle. Hani içinde şeytan ruhu var o da bakıyor gibi.
Güzel olabilir , ama şu saatten sonra biraz haksızlık gibi olmaz mı ?Hakuba olayı (kişilik bölünmesi, kötümser birine bürünmesi) söylediğini destekler nitelikte. Zoronun da aynı şekilde ashura olayı var ki iyimser halinden şeytani bir hale geçiyor gibi. Mihawkda da böyle bir şey çıkabilir ciddileşdiğinde, hakuba gibi ortaya şeytani hali çıkarsa işler garipleşir işte.
Ne açıdan ? Yani haki olayında yaptığı gibi mi ?Güzel olabilir , ama şu saatten sonra biraz haksızlık gibi olmaz mı ?
Bir bağlantı yoksa gizlerse ben de şaşırmazdım , bağlantı var ise göstermek isteyebilir diye düşünüyorum.İmkanı yok ya, öyle bir bağlantı beklemiyorum. Bazı soruların cevaplarını mangakalar sonuna kadar sır olarak saklıyor. Naruto için aklıma gelen Kakashi'nin yüzüydü. O konuyla ilgili bölüm bile vardı tabi animede.
Düşününce çok güzel bir teori , bakıyoruz Roger , Shanks , Reyleigh gibi kişiler hep kılıç kullanıyor. Bu bağlamda bayağı rayına oturtulabilir bir power up mantığı var. Vista'yı kast etmiştim aslında. Reyligh de tayfanın başına o işler gelirken kullanabilirdi gibi geldi , o yüzden biraz haksızlık gibi ortaya çıkmış olmaz mı dedim.Ne açıdan ? Yani haki olayında yaptığı gibi mi ?
Evet , mantığa bakınca Shicibukai sevyesindeki herkesle savaşmış oldu ve seviyesinin o seviyeden yukarıda olduğunu gösterdi bize Oda-chan. Ama hala ara ara ortaya çıkması da insanı umutlandırıyorOnun dışında,One piece'ın en sağlam tasarlanan karakterlerinden biri.