Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Donquixote Doflamingo

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 272 74.3%
  • Sevmem

Kullanılan: 94 25.7%

• Kullanılan toplam oy
    366
Dışarıda olsaydı hala Crocodile'a yalvarıyordu ''Ortak olalım mı?'' diye.
2 yıl boyunca dışarıdaydı, Crocodile ise NW'deydi ama gördük ki bir cacık olmamış.

Bu King fanları da aynı Dofcular gibi hayal alemine geçmişler... :D
Croco ortalıklığı redderek ayıp etti. Doflamingo buna gördüğü yerde dalardı büyük ihtimal o sinirle. Dof öyle yalvaracak bir adam değil sen anlayamamışsın karakteri. Adamın ortakları arasında Kaido var, Crocodile kendisine katılsa ne olur katılmasa ne olur?

Croco ortalıklığı redderek ayıp etti. Doflamingo buna gördüğü yerde dalardı büyük ihtimal o sinirle. Dof öyle yalvaracak bir adam değil sen anlayamamışsın karakteri. Adamın ortakları arasında Kaido var, Crocodile kendisine katılsa ne olur katılmasa ne olur?
Yahu bırakalım hikayeleri. Dof gördü MF de dalsaydı ya, NW'ye de girdi Croc kendine mekan yapmış takılıyor şuan.
O kadar ''Dof yer altı patronu'' diye hikaye anlatılıyor gelseydi a Croc'a...

Dof ''Fujitora bana yardım etseydi böyle olmazdı'' diye ağlayan, Law ''Kaido'' deyince korkudan rengi solup ''Ne istiyorsan söyle yapacağım'' diyen bir adam. Asıl sen daha bu adamı tanıyamamışsın, Dof da cesaret'in C'si yoktur. Hala ''Ortakları arasında Kaido var'' diyorsun. Adam Kaido'ya dümdüz hizmet ediyordu, meyve temini yapıyordu. Öyle ki işler aksadığı an Kaido bunun kellesini alacaktı ve Law bile bu konuyu Dof'a karşı kullanıp onu resmen rezil etti.

Yani siz hala Crocodile katılsaydı olaylarındasınız. :S

Benim için dönüşünün hicbir problem olmayacağı tek karakter. Gerçekten inanılmaz bir hikayeye ve Lore için inanılmaz nüfuza sahip bir karakter. Hapiste olmasina ragmen hala her büyük olayda görüyoruz. Bir şekilde dışarıdan istihbarat ve gazete de alabiliyor. Bide suikast tehlikesi de var.

Inancim bir şekilde Impel Down baskını olacak birini kurtarmak için.
(BNHA - Tartarus olayi). Bu kişi Doffy de olabilir, Sabo da.

Şahsımca Luffy'nin Frenemy'si tarzı bir kişi olacak.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık