Reise ağlamak yerine gülmek yakışıyor. XdAvatarına mı güleyim yoksa gife mi kararsız kaldım.
Nedenini bilemem, ama umuyorum ki derdine devayı Sadi-chan'da bulur.Bu adam niye böyle yengeç gibi yürüyor
Reise ağlamak yerine gülmek yakışıyor. XdAvatarına mı güleyim yoksa gife mi kararsız kaldım.
Nedenini bilemem, ama umuyorum ki derdine devayı Sadi-chan'da bulur.Bu adam niye böyle yengeç gibi yürüyor
Öf her sayfada boş konuşma gibi bir alışkanlığın oldu senin iyice.Cp0 dofun kıçını kurtarmak için adada çıkıp açıklama yapıyor onu geçicen.
Turnuva düzenleyip o korsanları, savaşçıları falan adaya çekmek tamamen Dofun kendi salaklığı.
Devrimciler de denizciler de Dofa hiç elleşmedi. Eşleşseler arada top gibi oynarlardı zaten (sanki g4 karşında top olmamış gibi dkdkfkkd) yani bu masalları es geçelim.
He plazma yaptı doğru bu. Keşke silah yerine beyaz eşya işine falan girseymiş.
Verecek cevabın yok tabiiiÖf her sayfada boş konuşma gibi bir alışkanlığın oldu senin iyice.
Zamanında çok verdim ama senin amacın klasik eğlenmek ya da ona buna sataşmak olduğu için takıl sen. Ciddiyi alınmıyon.Verecek cevabın yok tabiii
Çok gidiyorsunuz üstüne, kaliteli karakter.Reise ağlamak yerine gülmek yakışıyor. Xd