Zoriyi saymamışım.Yalnız 3 tane vardı. Rufi'yi adamdan saymıyor musun?
Evet bende 2 novanın aynı anda girdiği bir arc bossu görmedim.@Jiso haklı. Mesela ben Dof kadar güzel dayak yiyen adam görmedim. Çok güzel yiyor
Yazıklar olsun. Diyecek kelam bulamıyorum...Zoriyi saymamışım.
Evet bende 2 novanın aynı anda girdiği bir arc bossu görmedim.
Iyide dediğim doğru aslında Doffy ile uğraşan 2 nova yok muydu ?Yazıklar olsun. Diyecek kelam bulamıyorum...
Lawa yanında Trebolla dalan arc bossu mu?Evet bende 2 novanın aynı anda girdiği bir arc bossu görmedim.
He tamam canım gitte uyu ve rüyanda devam et bu hülyalara. Ana karakter torpilinin ne demek olduğunu siz lastikçiler anlamazsınız.Lawa yanında Trebolla dalan arc bossu mu?
Peh!
Neyse ki Luffy güzel dövdü. Zaten geçen onca zamandan sonra Luffy için kum torbası bile olamayacak. Tam vaktinde yemiş dayağını.
HeheHe tamam canım gitte uyu ve rüyanda devam et bu hülyalara. Ana karakter torpilinin ne demek olduğunu siz lastikçiler anlamazsınız.
Gecenin fıkrası yav .Hehe
“beni dövdüler Fuji ağbiii”
Al sana bir fıkra dahaGecenin fıkrası yav .
Cp0 dofun kıçını kurtarmak için adada çıkıp açıklama yapıyor onu geçicen.Ulan bu adam meyvesiyle plazma örüp, canlı yayın yapıp aynı zamanda kafes açıyordu la sdjdhdh hala yöneticiliğini sorgulayanlar var. Üstüne amirali,devrimcisi ve korsanıyla uğraşıyordu.Hatta cp0 denen bir örgüt var adasında 2 tane supernova,güçlü krallıktan gelen savaşçılar ve bütün olarak adayla uğraştı djdhhdhhddh lan valla çok komiksiniz. Şuraya sallarken az mantık.