Ace'in ödülü 550 milyon idi. Acaba Croco yenebilir mi ki Ace'İBu arada dofun ödülü 1 milyar ediyor sanırım wanodaki ödül dağılımına bakılırsa. Crocoda 600luk adam işte
Ace'in ödülü 550 milyon idi. Acaba Croco yenebilir mi ki Ace'İBu arada dofun ödülü 1 milyar ediyor sanırım wanodaki ödül dağılımına bakılırsa. Crocoda 600luk adam işte
2,3 atarAce'in ödülü 550 milyon idi. Acaba Croco yenebilir mi ki Ace'İ
Dof'un Op şartlarında 1.2m dan aşağı ödül almaması lazım.Bu arada dofun ödülü 1 milyar ediyor sanırım wanodaki ödül dağılımına bakılırsa. Crocoda 600luk adam işte
Kata'dan boss olmaz, güç vb var ama vizyon yok. Doffy için ansiklopedi yazılır hem de cilt cilt, kata için cümle kurmaya gerek yok.Katakuri var.
2015'e döndüm. XdKata'dan boss olmaz, güç vb var ama vizyon yok. Doffy için ansiklopedi yazılır hem de cilt cilt, kata için cümle kurmaya gerek yok.
Kata villian değil karıştırmayın.Ana karakterle bayram öpüşmesi tokalaşması yapan yada yapacak kıvama gelen adamdan villian olmaz. O arcta rakip oldu o kadar sadece geçiş arcıydı.Katakuri var.
@Sesshomaru 'nun üstüne diyecek lafım yok bu konuda. :dKata'dan boss olmaz, güç vb var ama vizyon yok. Doffy için ansiklopedi yazılır hem de cilt cilt, kata için cümle kurmaya gerek yok.
Villain'ın çeşitli tanımılarına baktım az önce, hemen hemen hepsi "Kata bir villain'dır" cümlesini doğruluyor. :dKata villian değil karıştırmayın.Ana karakterle bayram öpüşmesi tokalaşması yapan yada yapacak kıvama gelen adamdan villian olmaz. O arcta rakip oldu o kadar sadece geçiş arcıydı.
Tanımlara bakmadım ama teferruat bunlar Kata kime kötülük etmiş kimin köpeğine hoşt demiş o arcta.Paşa gibi dayağını yedi olay rekabetti.En fazla yan sanayi Villian yada villiancık olur o zaman.@Sesshomaru 'nun üstüne diyecek lafım yok bu konuda. :d
Villain'ın çeşitli tanımılarına baktım az önce, hemen hemen hepsi "Kata bir villain'dır" cümlesini doğruluyor. :d
Ama evet, adadaki en güçlü kişi olan ve üstüne arc çizilen bir villain değil Kata.
Ağzını gören adamı deşiyordu yav. Big Mom'un emrinde olduğu için onun yaptığı kötülüklere de ortak sayılır.Tanımlara bakmadım ama teferruat bunlar Kata kime kötülük etmiş kimin köpeğine hoşt demiş o arcta.Paşa gibi dayağını yedi olay rekabetti.En fazla yan sanayi Villian yada villiancık olur o zaman.