Ace'in ihtimali epey fazla da Hancock için hiç sanmam.Kafa dede aklıma gelmedi de Hancock ve Ace güçlüdür bence.
Ace'in ihtimali epey fazla da Hancock için hiç sanmam.Kafa dede aklıma gelmedi de Hancock ve Ace güçlüdür bence.
Beni katmaGelmişler gene gazı alıp, bir kerede Croco sayfasına dalın ne bileyim, Moriaya falan yazın... Siz delirmişsiniz Doffy sama hazretleri ile kafayı bozmuşsunuz.
Orası kesindir zaten Baksana dofun ismini duyunca korktuğu adamı kesmeye çalışıyor reis. Hiçbir şey yapmasa bile bu davranış yeter.Zoro buna dalsaydı sanji vol2 yaşanırdı. Allahtan oda'nın öz evladı da en azından dof yerine amiralden dayak yedi.
Dime reis. Dof o kadar güçlü amiral ipini kesemiyorKinemon da kaido kesiyordu. Dof'un yaptıkları ortada.
Sanmıyorum.
Reis Kaido'yu tavlamış daha napsın. Kaido'da balayına Laugh Tale'e götüreceğine söz vermiş yani ortamlarda kk olcam diye boşuna söylemiyo bi bildiği var erkeğin hasınınBir sürü kişiyi ciddi ciddi korsanlar kralı olacağına inandırmış. Bu daha büyük başarı.
Enma p.up mı diye tartışılan bir yerdesin reis. O yüzden çok da şey yapma. :SZoro nasıl antrenman yapmadı yahu.O da günlerce antrenman yaptı.Mangada paneli var bunun.Zoro zaman atlaması sonrası yc2 geldiyse her arc güçlendiğini düşünsen amirali geçtim filo amirali ederdi.Zoro'nun kendisi enmayla birlikte daha da güçleneceğini söylüyor.Aynı adam Enma'ya adam akilli hakim olabilmek için 8 gün antrenman yaptı.Sırf hakisini bile geliştirmiştir muhtemelen.Üzerine daha iyi bir kılıç elde etti.Çok küçümsüyorsunuz şu enmayı.