Ben çok bağlıyım zaten nick değiştirme ile uğraşamam şimdiDof fanı ve büyük bağlılık gösteriyor.
Kesin işlemez.O deriye sicimler işlemez.
Ben çok bağlıyım zaten nick değiştirme ile uğraşamam şimdiDof fanı ve büyük bağlılık gösteriyor.
Kesin işlemez.O deriye sicimler işlemez.
Sonunda doğru yolu buldun.Kesin işlemez.
Doflamingo'nun korktuğu adamın sol kolunu tek bakışıyla tir tir titreten kadın yalnız Linlin.Şu gerçekte olmayacak bir şey değil hani konu Big Mamsa
Rosinante>DoflamingoBen çok bağlıyım zaten nick değiştirme ile uğraşamam şimdi
O sol kol Zoro'nun normal bir saldırısına bile korkuyor. Çok şey etmemek lazım.Doflamingo'nun korktuğu adamın sol kolunu tek bakışıyla tir tir titreten kadın yalnız Linlin.
Tir tir titredi de noldu paket servis, o sahneyi başka ne şekilde çizebilirdi ki Big Mamı o kadar rezil ettikten sonra bir zahmet titretsin.Doflamingo'nun korktuğu adamın sol kolunu tek bakışıyla tir tir titreten kadın yalnız Linlin.
Doğru yol ile ne alakası var. Boş boş konuşmak için sayfaya yazıyorsunuz. Doff ile sağ kollar ne alaka ? Kaldı ki Big Mam ile zaten alakası yok.Sonunda doğru yolu buldun.
Oda kötü karakterlere bile adam öldürtmez.Herif bu konuda saplantılı.Bu karakterin hapisten çıktığı sonrasında son savaşta tüm kutsal ejderleri katlettiği bir senaryo olsa fena olmaz mı? Malum bizimkiler öldürmüyor
Doflamingo, Big Mom'u görünce Zoro görmüş Monet'e döner. Şaka yapmıyorum.Yonkoların iplerini elinde tutuyor.
BM'yi ipleri ile kontrol edemez dedim. Bunun neresi boş.Doğru yol ile ne alakası var. Boş boş konuşmak için sayfaya yazıyorsunuz. Doff ile sağ kollar ne alaka ? Kaldı ki Big Mam ile zaten alakası yok.