Toplam gamma+5 tane g4 darbesine bilincini kaybeden shichibukai eskisi.
Lufi'den yaklaşık bir saat dayak yiyor aslında, o kısımlar gösterilmeden geçildi, offpanel. Lufi bunu dövmekten tükendi de kucaklara düştü. Yani esasında bir kamyon dayak yiyerek Lufi'yi yendi adamToplam gamma+5 tane g4 darbesine bilincini kaybeden shichibukai eskisi.
luffy psikolojik olarakta üstündü tüm ülke arkasında doffy yalnız kovboy kesildi law olmasa bir tık daha sürerdi bu vsLufi'den yaklaşık bir saat dayak yiyor aslında, o kısımlar gösterilmeden geçildi, offpanel. Lufi bunu dövmekten tükendi de kucaklara düştü. Yani esasında bir kamyon dayak yiyerek Lufi'yi yendi adam
Luffy off panel kısmında Dof'a yaklaşamadı ki.Sonrasında yaklaşıp leo bazookayı vuruyordu.Luffy bunu dövmekten de tükenmedi.Tekniğin handikapı yüzünden kucağa düştü.5 saat dövdü de öyle yere yığıldı sanılacak başka türlü mesajında .d.Bir kamyon dayak dediğimiz de toplasan 10 tane teknik yemedi Dof.Lufi'den yaklaşık bir saat dayak yiyor aslında, o kısımlar gösterilmeden geçildi, offpanel. Lufi bunu dövmekten tükendi de kucaklara düştü. Yani esasında bir kamyon dayak yiyerek Lufi'yi yendi adam
Ah Fujitora mor kekim neden bana yardım etmedin.Mapushanede efkarlanan Joker şarkı söylüyor...
Çok acımasızca gömüyorsun yav, adama acımayla karışık sempati duymaya başlıyorum yavaş yavaş. :dMapushanede efkarlanan Joker şarkı söylüyor...
~Gel ortak olalım.Ah Fujitora mor kekim neden bana yardım etmedin.
Zamanında neydi yav biraz da biz gömelim...Çok acımasızca gömüyorsun yav, adama acımayla karışık sempati duymaya başlıyorum yavaş yavaş. :d
Kulina da ona "Uslu çocuk ol" diyen Tsuru oluyor sanırım. "Kaybettin işte, sızlanma bakiyim"Mapushanede efkarlanan Joker şarkı söylüyor...
Kyros'un oyuncak asker hali bile var tam Dofu'u yapmışlar!Kulina da ona "Uslu çocuk ol" diyen Tsuru oluyor sanırım. "Kaybettin işte, sızlanma bakiyim"
Yalnız baya kaliteliymiş aslında yapım. Rap versiyonu gibi bir şey beklemiyordum izlerken.