Konu dışına çıkma. Bu kışkırtmadır şikayet edicektim de neyse.Ne güzel kullandığı bannerı yorumluyor.
Konu dışına çıkma. Bu kışkırtmadır şikayet edicektim de neyse.Ne güzel kullandığı bannerı yorumluyor.
İlk çıkan sendin.Konu dışına çıkma.
Ben Doflamingo konusunda Doflamingo'ya yorum yaptım, gelip burda boş yapma bana. İlk okul çocuğu gibi laf sokma çabalarına girme.İlk çıkan sendin.
Takılıyorum bu arada.
Sen o yüzkarası yorumda kardeşinden mi bahsediyordun?@01746 Ro shi nan te Kuzum, neden kızgın atıyorsun, kardeşim deyip bağrınamı bassaydı, ne yapsaydı?
Başka kim olacaktı?!Sen o yüzkarası yorumda kardeşinden mi bahsediyordun?
Adama vasıfsız diyorsun bir kere. Vasıfsız kelimesinin alakası yok Dof'la.Ben Doflamingo konusunda Doflamingo'ya yorum yaptım, gelip burda boş yapma bana. İlk okul çocuğu gibi laf sokma çabalarına girme.
takılıyorum bu arada.
Öldürdüğü çok fazla insan var. Bilmem?Başka kim olacaktı?!
Uzadı evet, kendi kıvamında vasıflı sadece boyundan büyük işlere kalkıştı ortağı gibi.Adama vasıfsız diyorsun bir kere. Vasıfsız kelimesinin alakası yok Dof'la.
Çok mu uzadı konu?
Haklısın o konuda. Rahatsız etmemişimdir umarım.Uzadı evet, kendi kıvamında vasıflı sadece boyundan büyük işlere kalkıştı ortağı gibi.
Yoo vermedin, gevşiyoz bazen iyi geldi.Haklısın o konuda. Rahatsız etmemişimdir umarım.