Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Donquixote Doflamingo vs. Jozu (İki Kollu)

Kim alır?

• Kullanılan toplam oy
    82
Teach 2 yıl sonra dönüşebiliyor muhtemelen, WB'nin meyve yeteneğini de belki karanlığa dönüşerek almıştır.

@Master

Paramecia'lar 2'ye ayrılıyor; vücudu madde olanlar [Jozu - Mr1 - Luffy ...], madde üretebilenler [Magellan - Mr3 ...]. Absürd yetenekleri dışarıda tutuyorum. Logialar ise bu iki yeteneği aynı anda kullananlar oluyor. Hem vücutları madde hem de madde üretiyorlar yani.
Jozu,Luffy ile aynı özelliği sahip ise vücudu her zaman elmas olur ve vücudunun tamamı elmas ile kaplı olur adam tamamını kaplayamıyor.
Yani demem oki bence Jozu magellan ve mr3 tarzı bir kullanıcı.

Neyse tartışmayı tekrarlayıp durmaya gerek yok bir sonuca varılmıcak zaten :/
İyi forumlar.
Öyle bir durumu olsa uzaktan elmas saldırıları yapabilirdi. Ancak tek yaptığı omuz atmak. :/
Sebebini açıkladım diğer sayfada.
Neden elmas fırlatamıyor neden vücudunun tamamen kaplayamıyor hepsinin mantıklı bir cevabı var.

Sizin görüşünüzde Luffy tarzı bir meyve kullanısıysa hadi her zaman elmas olmadığını elmas ile dolaşırsa komik olur şeklinde kabul ettik ama neden tamamen vücudunu elmas ile kaplayamadığı nasıl izah ediilecek :/?
Güzel bir fikrin varsa bu konuda söyle belki ben de kabul ederim mantıklı gelirse.

Teach 2 yıl sonra dönüşebiliyor muhtemelen, WB'nin meyve yeteneğini de belki karanlığa dönüşerek almıştır.

@Master

Paramecia'lar 2'ye ayrılıyor; vücudu madde olanlar [Jozu - Mr1 - Luffy ...], madde üretebilenler [Magellan - Mr3 ...]. Absürd yetenekleri dışarıda tutuyorum. Logialar ise bu iki yeteneği aynı anda kullananlar oluyor. Hem vücutları madde hem de madde üretiyorlar yani.
Parameciaların 2 ye ayrıldığını bilmiyordum... O da güzelmiş..

Teach karanlığa ışık yüzünden dönüşemiyor diyenlerde var. O yüzden o perdeleri çekti falan diye teoriler dolaşıyor hatta. Olabilir yani.

Arka sayfada göremedin sanırım. Buyur;
Tartışmanızı bölüyorum ama :)
Bana Dof'un Jozu'dan çevik olduğunu düşündürecek tek bir şey söyleyin lütfen
Jozu vuramaz deniyor
Adam Beyaz sakalın 3. tümen komutanı
Sadece safgüç ve dayanıklılıkla o seviyeye gelebilir mi bir insan?
Lütfen gerçekci olun

Marco Jozu'dan daha hızlıdır, çeviktir falan dersiniz tamam. Hatta aksinini idda edecek pek kimse çıkmaz
Ama Dof Jozu'dan çeviktir demek nasıl bir mantıktır. Bunun sebebini merak ediyorum.Lütfen bu sebebi söyleyin de kaçırdığım bi yer varsa göreyim.
Manga sayfası atacaktım ancak isteklerin çok basit.
1- Oars Jr. nin üzerinden bir anda sıçrayıp ayağını kopartan Doflamingoyken,Crocoya saldırdığı halde yanındaki Doflamingoyu fark edemeyip tepesine binmesini izleyen Jozu.
2-Ne tümenmiş be. Haruta Wb 12. tümeni bu noktaya kesinlikle o karizmatik saçlarıyla gelmemiştir. Bence Zoroyu pis tokatlar.

Dof. savaş hengâmesinde Jozu kontrpiyede kaldığında paraziti yedirmiştir diye düşünüyorum. Yoksa eline bin kere fırsat geçti hem Law hem de Luffy kaç kere açık verdiler sonuçta onları da kontrol edebilirdi (ha ilerde kral hakisi olanları kontrol edemiyor olduğu açıklanırsa bilemem).

Dof'un hakisiz kesici saldırıları da etki etmeyecektir. Haki kullanırsa da hemen bir kuyumcu açmasını tavsiye edfiyorum. Belki bi aralar Skypia'daki rahiplerden birinin kullandığı gibi Jozuyu ipler ile sarabilir ama bilemiyorum Jozu çok güçlü ve bize doğru düzgün gücü gösterilmemiş gibi geliyor.

Dof'u severim ama Jozu'nun teke tekte alacağı kanısındayım. Romantik olmaya gerek yok.

Dof. savaş hengâmesinde Jozu kontrpiyede kaldığında paraziti yedirmiştir diye düşünüyorum. Yoksa eline bin kere fırsat geçti hem Law hem de Luffy kaç kere açık verdiler sonuçta onları da kontrol edebilirdi (ha ilerde kral hakisi olanları kontrol edemiyor olduğu açıklanırsa bilemem).

Dof'un hakisiz kesici saldırıları da etki etmeyecektir. Haki kullanırsa da hemen bir kuyumcu açmasını tavsiye edfiyorum. Belki bi aralar Skypia'daki rahiplerden birinin kullandığı gibi Jozuyu ipler ile sarabilir ama bilemiyorum Jozu çok güçlü ve bize doğru düzgün gücü gösterilmemiş gibi geliyor.

Dof'u severim ama Jozu'nun teke tekte alacağı kanısındayım. Romantik olmaya gerek yok.
Romantiklikle alakası yok. Jozunun Doflamingoya üstün olabileceği tek konu Defans. Bunun dışında her konuda üstün çıkacak kişi Doflamingodur zannımca.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık