Jozu,Luffy ile aynı özelliği sahip ise vücudu her zaman elmas olur ve vücudunun tamamı elmas ile kaplı olur adam tamamını kaplayamıyor.Teach 2 yıl sonra dönüşebiliyor muhtemelen, WB'nin meyve yeteneğini de belki karanlığa dönüşerek almıştır.
@Master
Paramecia'lar 2'ye ayrılıyor; vücudu madde olanlar [Jozu - Mr1 - Luffy ...], madde üretebilenler [Magellan - Mr3 ...]. Absürd yetenekleri dışarıda tutuyorum. Logialar ise bu iki yeteneği aynı anda kullananlar oluyor. Hem vücutları madde hem de madde üretiyorlar yani.
Yani demem oki bence Jozu magellan ve mr3 tarzı bir kullanıcı.
Neyse tartışmayı tekrarlayıp durmaya gerek yok bir sonuca varılmıcak zaten :/
İyi forumlar.
Sebebini açıkladım diğer sayfada.Öyle bir durumu olsa uzaktan elmas saldırıları yapabilirdi. Ancak tek yaptığı omuz atmak. :/
Neden elmas fırlatamıyor neden vücudunun tamamen kaplayamıyor hepsinin mantıklı bir cevabı var.
Sizin görüşünüzde Luffy tarzı bir meyve kullanısıysa hadi her zaman elmas olmadığını elmas ile dolaşırsa komik olur şeklinde kabul ettik ama neden tamamen vücudunu elmas ile kaplayamadığı nasıl izah ediilecek :/?
Güzel bir fikrin varsa bu konuda söyle belki ben de kabul ederim mantıklı gelirse.