Hayır hem üretip hem dönüşebiliyorsan Logia olursun. (Teach hariç)Logiaların o maddeye dönüşüyor üretmiyor diye biliyorum ben.
Hayır hem üretip hem dönüşebiliyorsan Logia olursun. (Teach hariç)Logiaların o maddeye dönüşüyor üretmiyor diye biliyorum ben.
Sonuç olarak Jozu üretip dönüşemiyor. O zaman parameciadır. Aynı hesaba çıkıyor.Hayır hem üretip hem dönüşebiliyorsan Logia olursun. (Teach hariç)
Manga sayfası atacaktım ancak isteklerin çok basit.Tartışmanızı bölüyorum ama
Bana Dof'un Jozu'dan çevik olduğunu düşündürecek tek bir şey söyleyin lütfen
Jozu vuramaz deniyor
Adam Beyaz sakalın 3. tümen komutanı
Sadece safgüç ve dayanıklılıkla o seviyeye gelebilir mi bir insan?
Lütfen gerçekci olun
Marco Jozu'dan daha hızlıdır, çeviktir falan dersiniz tamam. Hatta aksinini idda edecek pek kimse çıkmaz
Ama Dof Jozu'dan çeviktir demek nasıl bir mantıktır. Bunun sebebini merak ediyorum.Lütfen bu sebebi söyleyin de kaçırdığım bi yer varsa göreyim.
İşliyor. Magellana Luffy gayet vurdu.Magellan nasıl Paramesiaysa artık Zehir adamın meyvesi yani Logia olması lazım onun mantığını anlamadım. Bölünüyorda Vücüduna da bir şey işlemiyor.
Teach 2 yıl sonra dönüşebiliyor muhtemelen, WB'nin meyve yeteneğini de belki karanlığa dönüşerek almıştır.Hayır hem üretip hem dönüşebiliyorsan Logia olursun. (Teach hariç)
Bilemiyorum kendisi ''diğer logialar gibi saldırılardan kaçamam'' falan demişti.Teach 2 yıl sonra dönüşebiliyor muhtemelen, WB'nin meyve yeteneğini de belki karanlığa dönüşerek almıştır.
@Master
Paramecia'lar 2'ye ayrılıyor; vücudu madde olanlar [Jozu - Mr1 - Luffy ...], madde üretebilenler [Magellan - Mr3 ...]. Absürd yetenekleri dışarıda tutuyorum. Logialar ise bu iki yeteneği aynı anda kullananlar oluyor. Hem vücutları madde hem de madde üretiyorlar yani.
Demek ki bir şeyleri artıyor ki arka tarafını kullanmıyorlar :/ jozu da ki gibiNeden kılıç ustaları savunma yaparken kılıcın arkasını kullanmıyor ise aynı sebepten.