Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Donquixote Doflamingo vs. Jozu (İki Kollu)

Kim alır?

• Kullanılan toplam oy
    82
Magellan nasıl Paramesiaysa artık Zehir adamın meyvesi yani Logia olması lazım onun mantığını anlamadım. Bölünüyorda Vücüduna da bir şey işlemiyor.

Tartışmanızı bölüyorum ama :)
Bana Dof'un Jozu'dan çevik olduğunu düşündürecek tek bir şey söyleyin lütfen
Jozu vuramaz deniyor
Adam Beyaz sakalın 3. tümen komutanı
Sadece safgüç ve dayanıklılıkla o seviyeye gelebilir mi bir insan?
Lütfen gerçekci olun

Marco Jozu'dan daha hızlıdır, çeviktir falan dersiniz tamam. Hatta aksinini idda edecek pek kimse çıkmaz
Ama Dof Jozu'dan çeviktir demek nasıl bir mantıktır. Bunun sebebini merak ediyorum.Lütfen bu sebebi söyleyin de kaçırdığım bi yer varsa göreyim.
Manga sayfası atacaktım ancak isteklerin çok basit.
1- Oars Jr. nin üzerinden bir anda sıçrayıp ayağını kopartan Doflamingoyken,Crocoya saldırdığı halde yanındaki Doflamingoyu fark edemeyip tepesine binmesini izleyen Jozu.
2-Ne tümenmiş be. Haruta Wb 12. tümeni bu noktaya kesinlikle o karizmatik saçlarıyla gelmemiştir. Bence Zoroyu pis tokatlar.

Hayır hem üretip hem dönüşebiliyorsan Logia olursun. (Teach hariç)
Teach 2 yıl sonra dönüşebiliyor muhtemelen, WB'nin meyve yeteneğini de belki karanlığa dönüşerek almıştır.

@Master

Paramecia'lar 2'ye ayrılıyor; vücudu madde olanlar [Jozu - Mr1 - Luffy ...], madde üretebilenler [Magellan - Mr3 ...]. Absürd yetenekleri dışarıda tutuyorum. Logialar ise bu iki yeteneği aynı anda kullananlar oluyor. Hem vücutları madde hem de madde üretiyorlar yani.

Teach 2 yıl sonra dönüşebiliyor muhtemelen, WB'nin meyve yeteneğini de belki karanlığa dönüşerek almıştır.

@Master

Paramecia'lar 2'ye ayrılıyor; vücudu madde olanlar [Jozu - Mr1 - Luffy ...], madde üretebilenler [Magellan - Mr3 ...]. Absürd yetenekleri dışarıda tutuyorum. Logialar ise bu iki yeteneği aynı anda kullananlar oluyor. Hem vücutları madde hem de madde üretiyorlar yani.
Bilemiyorum kendisi ''diğer logialar gibi saldırılardan kaçamam'' falan demişti.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık