Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Donquixote Doflamingo vs. Jozu (İki Kollu)

Kim alır?

• Kullanılan toplam oy
    82
Jozu elmas adam zaten, ayrıca bir elmas formu yok. Luffy nasıl lastik adamsa, Jozu da elmas adam. Dof, Croco ile muhabbet etmek için Jozu'yu tutup üstüne binen biri. Croco olmasa Sanji gibi diğer eliyle Hollow deliği açmıştı Jozu'nun göğsünde.
Luffy nin vücudu sürekli lastik. Mesela mr. 1 de sürekli çelik halde. Sadece uzuvlarını keskinleştiriyor. Sürekli elmas olan bir adam niye üstünü yine elmasla kaplasın ki.

Adam zaten normalde elmas ise niye elmasa çevirmesi kendisine avantaj sağlasın?
Bak mesela mihawk mr1 e daldığında mr1 kolunu çeliğe çevirip karşıladı bu adam düzde karşılaya bilirdi hiç bir yerini çevirmeden + bi def falan kazanıyor ki çeviriyor. Jozu da direk elmasa çevirdiği zaman güç kazanabilir defansı artabilir... Tabi bunlar benim düşüncem. Birde her paramecia gibi mantıken jozu da elmas olması lazım. :/

Jozu'nun vücudu elmas değil. Elmas olsaydı logia olurdu. Elmas üretiyor vücudu. Olay bu yani. Elmasla kaplıyor da diyebiliriz.

Bak mesela mihawk mr1 e daldığında mr1 kolunu çeliğe çevirip karşıladı bu adam düzde karşılaya bilirdi hiç bir yerini çevirmeden + bi def falan kazanıyor ki çeviriyor. Jozu da direk elmasa çevirdiği zaman güç kazanabilir defansı artabilir... Tabi bunlar benim düşüncem. Birde her paramecia gibi mantıken jozu da elmas olması lazım. :/
Neden kılıç ustaları savunma yaparken kılıcın arkasını kullanmıyor ise aynı sebepten.

Saldırı halinde yakalanıp,babasının çağının bittiği sırtında ilan edilirken hareket edememiş Jozu ona direk saldıran Doflamingodan daha çevik ve hızlı he?

BeyazDiş

Tartışmanızı bölüyorum ama :)
Bana Dof'un Jozu'dan çevik olduğunu düşündürecek tek bir şey söyleyin lütfen
Jozu vuramaz deniyor
Adam Beyaz sakalın 3. tümen komutanı
Sadece safgüç ve dayanıklılıkla o seviyeye gelebilir mi bir insan?
Lütfen gerçekci olun

Marco Jozu'dan daha hızlıdır, çeviktir falan dersiniz tamam. Hatta aksinini idda edecek pek kimse çıkmaz
Ama Dof Jozu'dan çeviktir demek nasıl bir mantıktır. Bunun sebebini merak ediyorum.Lütfen bu sebebi söyleyin de kaçırdığım bi yer varsa göreyim.

Saldırı halinde yakalanıp,babasının çağının bittiği sırtında ilan edilirken hareket edememiş Jozu ona direk saldıran Doflamingodan daha çevik ve hızlı he?
Çeviklik kıyaslayabileceğimiz bişey göremedim ben :)

Tam tersi, vücudu elmas üretse Logia olurdu, vücudu elmas olduğu için paramecia oluyor.
Magellan zehir üretiyor :/ (Paramicia)

---
Benle aynı fikirde olanları görmek güzel :/

Benim inandığım şeye göre Jozu,Magellan tarzı bir meyveye sahiptir ama elmas fazla üretemiyor anca kendi vücudunu kaplıyor hatta tam anlamıyla kaplayamıyor bile sebebi önceden vücudundaki elmasın kırılmış olması olabilir limiti var yani.
Limiti olmasaydı su=elmas olurdu herkes elmastan kılıç yapar kılıçları kırılmazdı.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık