Doflamingoya göre değil dedim. Dikkatli okur musun ?Meyvelerin hasını kullanan Crocodile bile hızlı ve çevik dedi adam için sen neye dayanarak hızlı değil diyorsun.
Doflamingoya göre değil dedim. Dikkatli okur musun ?Meyvelerin hasını kullanan Crocodile bile hızlı ve çevik dedi adam için sen neye dayanarak hızlı değil diyorsun.
Ben logia mı dedim?mr 1 de çelik logiası yemiş o zaman ? Dof jozuya hasar veremez anca öyle tutar o da pek sürmez.
Mr1 gibi saldırı amaçlı çevirse hak verebilirdim. O adam sonuçta bıçak vs gibi şeylere çeviriyordu bir yerlerini. Jozuda bunu görmedik. Elmasa dönmesinin bir mantığı olmuyor yani. He sadece göstermelik dersen lafım yok.Mr1 gibi düşün adamın meyvesi vücudunu çeliğe çeviriyor ama dışarıdan bakınca bunu anlayamıyorsun, dövüşmeye başlayınca belli yerleri sivriliyor, vücudun sivrilmeyen yerleri parıldıyor vs. Mangaka bu sayede adamın gücünü betimliyor. Jozu da aynen bunun gibi. Meyve yeyince elmasa adam olmuş ama günlük hayatta elmas yığını gibi dolaşamayacağına göre mangaka yeri geldiğinde elmas gibi çiziyor yeri geldiğinde normal çiziyor, ama adamın vücudu değişmiyor, parıldasa da elmas parıldamasa da elmas adam işte. Aç kapa yapma gibi bir durum yok. Aksi halde paramecianın mantığına aykırı olur.
Bende diyorum işte tamam bu adam genel olarak seri ve hızlı dof babında bile yetişebilir. Crocodile çok mu yavaş ?Doflamingoya göre değil dedim. Dikkatli okur musun ?
O senin düşüncen.Bende diyorum işte tamam bu adam genel olarak seri ve hızlı dof babında bile yetişebilir. Crocodile çok mu yavaş ?
Zoro ve mr 1 dövüşünü izle bi animede tekrardan istersen. Mr 1'de tek seferde bütün vucüdunu kılıca veya çeliğe çeviremiyor olarak gözükmesine rağmen zoro ona vurduğu zaman hiç bir işe yaramıyordu saldırıları. Jozunun meyvesi de aynı mantığa sahip yani.Abi nasıl elmaz adam. Herif normal halinde dururken saldırırken kolunu elmasa falan çeviriyor.
demek istediğimi anlamadın sanırım. Nasıl mr1 saldırı gücünü artırmak için bazı yerlerini çeliğe dönüştürüyorsa jozu da onun gibidir.Ben logia mı dedim?
Az öncede dedim. Mr1'in çevirme nedeni keskinlik sağlamaz. Jozu bıçak falan yapmıyor kolunu bacağını. Yani hiçbir anlamı yok o zaman elmasa dönmesinin.demek istediğimi anlamadın sanırım. Nasıl mr1 saldırı gücünü artırmak için bazı yerlerini çeliğe dönüştürüyorsa jozu da onun gibidir.
Aynı şeyi diyoruz. Mr1 çelikti zaten dönüşümü çelik olmak için yapmıyordu yani. Ama Jozunun elmasa dönmesinin bir anlamı yok. Eğer zaten elmas ise sonuçta saldırısını arttıran sivri köşeler vs kazanmıyor.Zoro ve mr 1 dövüşünü izle bi animede tekrardan istersen. Mr 1'de tek seferde bütün vucüdunu kılıca veya çeliğe çeviremiyor olarak gözükmesine rağmen zoro ona vurduğu zaman hiç bir işe yaramıyordu saldırıları. Jozunun meyvesi de aynı mantığa sahip yani.
Nereden biliyorsun + bi güç kazanmadığını ? mr1 bıçağa çevirir dalar jozu direk elmas kaplar dalar.Az öncede dedim. Mr1'in çevirme nedeni keskinlik sağlamaz. Jozu bıçak falan yapmıyor kolunu bacağını. Yani hiçbir anlamı yok o zaman elmasa dönmesinin.
Adam zaten normalde elmas ise niye elmasa çevirmesi kendisine avantaj sağlasın?Nereden biliyorsun + bi güç kazanmadığını ? mr1 bıçağa çevirir dalar jozu direk elmas kaplar dalar.