Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Donquixote Doflamingo vs. Jozu (İki Kollu)

Kim alır?

• Kullanılan toplam oy
    82
Ben sabahtan beri bilemessin işte diyorum kesin konuşanlara. Bu kareler benim yazdığıma cevap mı? Hala bireysel görüş üzerinden gidiyorsun. Bireysel görüşüne saygım var zaten, ama bunu kesinmiş gibi söylüyorsun sorun burda.
Nerde kesin konuşmuşum onu göster bari?

VS konusu sahneleri ortada 2 tarafın durduran keser diyoruz ama kesin değil bireysel görüş kesinkez keser dediğim yeri göster haklısın diyeyim.

@Dragon

Ben elimden geldiğimce objektif olmaya çalışıyorum.Yoksa şimdiye dof paspas yapar derdim ezik gibi tabirler kullanırdım karşı taraf için sitedeki bazı üyelerin yaptığı gibi.

İmpel downdaki kan banyosu nasıldı diye sormak dalga geçmek olmuyor ama ölmek mi istiyorsun doflamingo demek dalga geçmek oluyorsa haklı sayılırsın.

Bir kere ip elması kesemez diyorsun ama hakiyle kaplı olduğu için dokunduğu yer artık elmas özelliğini kaybedecek.Luffynin yeneceğini düşünmezdi kimse evet peki Dof,kral haki sahibi dof law gibi işe cidden asılıp vergoyu kestiği gibi jozunun haki zırhını aşarsa o zaman bunun adı ne olacak.Bu ani sıçrayışı jozu gibi sıradan kenbunshokusu olduğu bile muamma bir adam yapmayacak değil mi ?

Law vergodan güçsüz diyebilirmiydik ama aniden hakisine yüklenerek kesti.Bunu doflamingo niye yapamasın ?
Fiziksel güçten bahsediyorsun.Garp kurtulur,fiziksel gücü doftan fazla olduğu için kurtulur.Ama jozu kurtulamıyor çünkü hayvani cüssesi hariç fiziksel gücü Doftan fazla değil:rolleyes: Güç boyuta göre değişmiyor ne yazıkki.Yada buz dağını fırlatmakla.O cüsseye doflamingo sahip olup o yapıda olsa o da buz dağını kaldırabilir belki kaldıramayacağını nerden biliyorsun.

Jozu sadece elmasın avantajını kullanmaya çalışacak onunda hakiyle aşılıp aşılamayacağını bilmiyoruz.Ancak dof oarsa yaptığı gibi gücünü tek noktaya odaklarsa belkide bu sefer jozunun bir ayağı güme gidecek.Doftan hızlı olup olmadığı muamma.Seri olmadığı kesin ve büyük cüssesiyle açık bir hedef.Gözlem hakisi var mı emaresini göremedik.Eğer görseydik arkasından birisinin geldiğini fark etmesi gerekirdi crocoyla dövüşürken.Aokiji farketti mesela ancak onda öyle bir işaret gördüğümü hatırlamıyorum neden hareket edemediğini anlamadı bile,üstelik Dof öncesinde croconun tam arkasındaydı onu görmüş olmalı.

Öncelikle genel konuştum ama bu nedir?
Bak konunun ilk mesajında ben direk Dof yenmekle kalmaz oyar diyorum değil mi o mesajda bireysel görüş halada diyorum durdurduysa hem keser hem biçer.
Benim yorumumu E.oda söylemiş gibi algılıyorsun heralde?
Bence yazmak gerek her mesaja bundan sonra ama gerek yok keser Dof.
Kesin olan durdurması sonrası bildiğimiz adamın kesme özelliği.

Bak konunun ilk mesajında ben direk Dof yenmekle kalmaz oyar diyorum değil mi o mesajda bireysel görüş halada diyorum durdurduysa hem keser hem biçer.
Benim yorumumu E.oda söylemiş gibi algılıyorsun heralde?
Bence yazmak gerek her mesaja bundan sonra ama gerek yok keser Dof.
Kesin olan durdurması sonrası bildiğimiz adamın kesme özelliği.
Kesin tanımı değişmiş o zaman. Neyse nadir harlanırım söndü oda, benim ayar olduğum konu bir karakterin fanı olmakla insanın kendini kaybetmesi, sıkıldım zaten boş döngü içerisinde ilerliyo konu sadece diğer karakterlerinde fanı olabileceğini düşünerek biraz saygı gösterilmesi bu lafımda herkese gitsin :)

@Dragon

Ben elimden geldiğimce objektif olmaya çalışıyorum.Yoksa şimdiye dof paspas yapar derdim ezik gibi tabirler kullanırdım karşı taraf için sitedeki bazı üyelerin yaptığı gibi.

İmpel downdaki kan banyosu nasıldı diye sormak dalga geçmek olmuyor ama ölmek mi istiyorsun doflamingo demek dalga geçmek oluyorsa haklı sayılırsın.

Bir kere ip elması kesemez diyorsun ama hakiyle kaplı olduğu için dokunduğu yer artık elmas özelliğini kaybedecek.Luffynin yeneceğini düşünmezdi kimse evet peki Dof,kral haki sahibi dof law gibi işe cidden asılıp vergoyu kestiği gibi jozunun haki zırhını aşarsa o zaman bunun adı ne olacak.Bu ani sıçrayışı jozu gibi sıradan kenbunshokusu olduğu bile muamma bir adam yapmayacak değil mi ?

Law vergodan güçsüz diyebilirmiydik ama aniden hakisine yüklenerek kesti.Bunu doflamingo niye yapamasın ?
Fiziksel güçten bahsediyorsun.Garp kurtulur,fiziksel gücü doftan fazla olduğu için kurtulur.Ama jozu kurtulamıyor çünkü hayvani cüssesi hariç fiziksel gücü Doftan fazla değil:rolleyes: Güç boyuta göre değişmiyor ne yazıkki.Yada buz dağını fırlatmakla.O cüsseye doflamingo sahip olup o yapıda olsa o da buz dağını kaldırabilir belki kaldıramayacağını nerden biliyorsun.

Jozu sadece elmasın avantajını kullanmaya çalışacak onunda hakiyle aşılıp aşılamayacağını bilmiyoruz.Ancak dof oarsa yaptığı gibi gücünü tek noktaya odaklarsa belkide bu sefer jozunun bir ayağı güme gidecek.Doftan hızlı olup olmadığı muamma.Seri olmadığı kesin ve büyük cüssesiyle açık bir hedef.Gözlem hakisi var mı emaresini göremedik.Eğer görseydik arkasından birisinin geldiğini fark etmesi gerekirdi crocoyla dövüşürken.Aokiji farketti mesela ancak onda öyle bir işaret gördüğümü hatırlamıyorum neden hareket edemediğini anlamadı bile,üstelik Dof öncesinde croconun tam arkasındaydı onu görmüş olmalı.
zaten ben, busoshoku kullanarak, dof jozuyu kesemez demiyorumki.ip, elması kesemez diyorum.yani ikiside haki bilmesin,zaten kazanan belli bence.işin içinde, sadece busoshoku olsada, ben yine oyumu gönül rahatlıgıyla jozuya atarım.burdaki sıkıntı, houshokunun kişinin,haki gücünün yüksekligini gösteren bir unsur oldugunu düsünmem.bu sartlar dahilinde doflamingo,jozunun hakisini ekarte edebilir.buda elması degil,zaten iple orjinal bedeni kesicek demektir.yinede bu durumda bile, rahat kazanıcak diyemeyiz.o hayvanla smoker birmi? hemen yere yıgılsın...buzla aokiji yapar, kimi dondursa götürür.wb bile ,bisentosunda deprem olmasa dövüs dısı kalmıstı.elli bin kere söyledim, aokijinin gücü dehset bir güc diye.sonra su hakiyi görmedik demekte artık işe yaramıyor.dofilamingoda hiçbirini görmedik ama, 3 tane cıktı.jozuda ise busoshoku kesin var,kenbunshoku varmı bilmiyorum.

her halükarda,doflamingo kesin alır, aksini söyleyenler kafasına göre cıkarım yapıyorlar, diyemessin.garp fiziksel güc olarak jozudan fazla diyemem ben.vurdumu cok daha güclü vurur diyebilirm.çünkü adam yumruk garp, belkide özel stili var.sonra hakisi,jozuyu aglatırda diyebilirim,ve ondan hızlıda derim ama fiziksel gücü jozudan fazla diyemem.çünkü jozuda en az garp kadar agırlık kaldırma, yani kas gücü oldugunu kanıtladı bence.

üstelik orda baska bir durum daha var.şimdi düsün elinde ip var, doladın insan ebatlarında ahsap bir figüre,o iplerle saglam cekersen, istedigin yöne gelir dimi.peki şimdi birde onu çelikten olarak düsün.sence o kadar kolay hareket edermi ? birde onu elmasın kattıgı kütleyle,insan degil,jozu hayvanı ayarında düsün.gördügün üzere hareket ettirmek mantık geregi zorlastı. ;)

crocodileda neyine güveniyor, bilmiyorum ama, doflamingoyla dalga gecti.ölmek istiyormusunu gec.adama,seni cok küstah gördüm,gel benimle calıs diyecegine, adamın olabilirmiyim demelisin dedi yahu :D oda, bende seni daha makul biri sanardım dedi,croconun cevabı su;öyle olsam burda işim ne,bastı sablesı ve dediki toz ol doflamingo...sence burda kim dalga gecmiş ?

doflamingo marine e gider yaparken bırakım bu mevkiyi istediğim an gibi şeyler söylüyor demekki amirallerden o kadar da çekinmiyor gibi geldi bana. bu doflamingodan umutluyum ben aokijiye atarlanacak bence yenemez ama atar yapar diye düşünüyorum.

@Dragon

Jozuyu hareket ettirememesi ağırlığından dolayı olabilir.Hacminden dolayıda zor zaten.Bu konuda katılıyorum mümkündür.Ancak bu kesilemeyeceği anlamına gelmez.Oars gibi belli bir noktaya odaklandığında dofun daha etkili olacağını düşünüyorum.Jozuda bushoshoku tabiiki var.Ancak diğeri kesin değil.

Fiziksel güç tabirinden ziyade douriki kavramını kullanalım.Sonuçta opte bu birim kullanılıyor.O açıdan garp jozuyu çok aşar bence.Mesela kakunun zoanı lucciden çok daha iriydi ama douriki açısından öyle değildi.

Her halükarda alır demiyorum zaten ama jozu için sanki o intiba yaratılıyor,bu gerçekten rahatsız edici.Bana göre bir şekilde eninde sonunda dof alır.Kk adayı bu adam.Bence aynı law vs vergoda olduğu gibi dof kalbi olmasa o konuma düşebilir ancak işleri ciddiye bindirdiğinde rüyası uğruna ne yapıp edip alt eder.Zeka olarakta üstün olduğu için.

Crocodile mevzusunda croconun dalga geçmediğini söylemedim ama dofunda dalga geçmediğini söyleyemezsin bunu önceki mesajda belirttim.Croconun kişiliğini biliyoruz herkese atar yapıyor (wb dahil) o yüzden pek kıstas olarak almak doğru değil bence.

@Dragon

Jozuyu hareket ettirememesi ağırlığından dolayı olabilir.Hacminden dolayıda zor zaten.Bu konuda katılıyorum mümkündür.Ancak bu kesilemeyeceği anlamına gelmez.Oars gibi belli bir noktaya odaklandığında dofun daha etkili olacağını düşünüyorum.Jozuda bushoshoku tabiiki var.Ancak diğeri kesin değil.

Fiziksel güç tabirinden ziyade douriki kavramını kullanalım.Sonuçta opte bu birim kullanılıyor.O açıdan garp jozuyu çok aşar bence.Mesela kakunun zoanı lucciden çok daha iriydi ama douriki açısından öyle değildi.

Her halükarda alır demiyorum zaten ama jozu için sanki o intiba yaratılıyor,bu gerçekten rahatsız edici.Bana göre bir şekilde eninde sonunda dof alır.Kk adayı bu adam.Bence aynı law vs vergoda olduğu gibi dof kalbi olmasa o konuma düşebilir ancak işleri ciddiye bindirdiğinde rüyası uğruna ne yapıp edip alt eder.Zeka olarakta üstün olduğu için.

Crocodile mevzusunda croconun dalga geçmediğini söylemedim ama dofunda dalga geçmediğini söyleyemezsin bunu önceki mesajda belirttim.Croconun kişiliğini biliyoruz herkese atar yapıyor (wb dahil) o yüzden pek kıstas olarak almak doğru değil bence.
Şu kısma katılmıyorum. Önümüzdeki arc bence Dof arcı olacaktır ve Luffy Dof u canına okuyup power up yapacaktır diye düşünüyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık