Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Donquixote Doflamingo vs. Jozu (İki Kollu)

Kim alır?

• Kullanılan toplam oy
    82
usta bu yorumuna katılmıyorum. mesela Shichiler arasındaki güç farkıyla Amiraller arasındaki güç farkı bir değil. Amirallerde 3 tane birbirlerine neredeyse DENK adamlar var ama Shichilerde öyle değil işte. Sen bu yorumunda sanki Shichiler sadece Hancock,Moria,Crocodileden oluşuyormuş gibi konuşmuşsun. Önceden dediğim gibi Shichiler arasında güç farkı var. Bi Mihawk la Dof ayrı Bi Jinbei ile Law ayrı bi Hancok ile Moria ayrı. 3 gruba ayrılıyorlar resmen he bleki Law Mihawk ve Dofun gruba dail olabilir.
He birde diosunki Ace daha WB komutanı olmadan önce teklif gelmiş diye. Bunun 2 sebebi var 1. Logia olması ve 2. ve en büyük nedende onda görülen potansiyel. Ace dediğimiz adam Amiralin İmza saldırısını durdurmuş biri. Ace benim gözümde Crocodan bile güçlüydü. Yani Ace cidden güçlü bi herifti. Shicileri küçümsemişsin Ace örneğini vererek ama bu adam o haliyle Jinbei gibi bi hayvanla 5 gün savaşmış biri. Croco ile karıştırma yani Aceyi. Eğer Ace yaşasaydı yeminle WB korsanlarının yeni kaptanı olurdu. 2 sene de gördüğü eğitimden sonraki Aceyi düşünemiyorum yaa Amiral seviyesi olurdu heralde. Çünkü Ondaki potansiyel kimsede yoktu Luffyde bile yoktu. Oda zaten o yüzden öldürdü yoksa Ace KK olacaktı. Yani Ace yi göstererek bence Shichileri yüceltmiş oldun. Boşuna dünyanın dengesi için Yonkoular, Denizciler ve Shichibukailer oluşturulmadı. Shichibukaileri bu kadar küçümsememek lazım. Heleki Dof ve Mihawkı.
shiclerin aralarındaki seviye farkını biliyorum.ama shiclerle amiraller arasındaki seviye farkınıda biliyorum.sadece hancock,doflamingo ve busoshokusu varsa mihawkın amiraller karsısında sansları var.sence yenebilirlermi ? bence yenemezler.hancock yenemez,ha amirale saldırmaya yeltendi,muhtemelen en azından biraz dövüsür.doflamingo için beklemedeyiz.en cok kılıc kullanması nedeniyle mihawkın sansı var,ondan bile emin degilim,çünkü cok fazla bilinmeyen var.

ben orda acei öne sürerek shicleri kücümseme yada yüceltme yapmadım.yazıdaki maksat,acein ölüsü shic dendi.marco ve jozu senelerdir yeni dünyada, wb nin ,dünyanın en güclü adamının ,sag ve sol kolları.acein bebeligi shicbukai oluyorsa ki kendin söylüyorsun,nerdeyse en güçlüsü olur.ee jozu ve marco nasıl shicbukai olur dedim bende ;)

@Dragon

İlk olarak, ''Onu da tartışmazsın umarım.'' dediğin yeri tartışmaya açıyorum. :D Ben WB, ''Dünyanın En Güçlü Adamı'' ünvanı açıklandığından beri bu adama sadece Yonkou diyen birisiyim. Çoğunluk, bu ünvan nedeniyle WB'ye en güçlü korsan,KK ilan etti, tayfasına en güçlü tayfa dedi. Ama gördük ki WB, sadece en güçlü ADAMmış. Daha bunun en güçlü KADIN'ı ve en güçlü YARATIĞI varmış. Yine benim dediğime gelindi anlayacağın. WB sadece Yonkou'dur. Diğer Yonkoularla arasında bir fark yoktur. Yoksa Ace'i KK Yapma hayaline Ace, yolculuğa çıkmadan önceki 1.5 yıl içinde ulaşırdı. Sonra Ivankov, savaş esnasında WB'nin getirdiği ordu için ''Onlar en güçlü korsanlar.'' yakıştırmasını yaptığında ben o öyle olmaz dedim. Hala da diyorum. Ivankov'un o yakıştırması Yeni Dünya Korsanları'na bir latifedir. Ondan önceki karelerde gördük ki bu adamların çöpü Px indiriyor. Ivankov da onları övüyor. Ama çoğunluk yok kaptan öyle güçlüyse tayfası en güçlüdür diyordu. Henüz görmedik, görmemize gerek olduğunu da zannetmiyorum ama diğer Yonkou tayfalarının WB'ninkinden daha kaliteli olacağına inanıyorum, özellikle BB ve Shanks.

Bir diğer husus, her Shichi aynı seviyede değildir. Ben Jozu ve Marco ile Ace arasında fark yoktur, Shichi seviyesindedir derken, Yonkou - Amiral - Shichibukai - Koramiral dışında bir seviye olmayışından öyle dedim. Yoksa tabi ki Croco, Moria vs yerine koymuyorum. Ortada bir en az 10 yıldır NW'de yaşayan Doflamingo örneği ile en iyi kılıçustası ünvanlı Mihawk örneği var. Marco ve Jozu'yu bu adamların ayarında görüyorum.

Diğer husus, Marineford savaşı ile ilgili. Marineford savaşı WB'i ortadan kaldırmak için Sengoku tarafından özenle hazırlanan bir törendir. Ve öyle de oldu. Sen sanıyor musun ki 100.000 kıdemli er + PX + 10- 15 koramiral + Sengoku + Garp + 3 Amiral + Mekan + Rehine vs 43 Müttefik kaptan + WB + 14 Tümen + 5000 kişi ile korsanların savaşı kazanabileceğini? Bu savaş bariz bir şekilde denizcilerin kazanacağı bir savaştı. Ortada denklik falan yok. WB bile öleceğini bile bile geldi. Çocuklarını koruyabileceğini düşünüyordu. Kendi gücüne güveniyordu. Ama istediği sonucu elde edemedi, edemezdi de zaten. ID'den gelenler olmasa halleri daha bir perişandı. Bu nedenle sadece savaşa bakarak, savaşta bir denklik vardı, Jozu ile Marco amiral ayarıdır demek fuzulidir.

Diğer husus, yer altı organizasyonu henüz açıklanmadı. Sen sanıyor musun ki bu organizasyonun en güçlü adamı Doflamingo, hemencecik ilk durak Dressrosa'da dayak yiyecek? Ben de derim ki o zaman, ''E muhterem, madem organizasyonun en güçlüsü dayak yiyecek, o zaman Oda, niye yeraltının geri kalanını göstermek zahmetine girsin ki?'' Burdan ben de tahminde bulunayım o zaman Doflamingo, Yer Altı Sagasının son Bossu olacak. Önce o CC'i izleyen 6 takım dayak yiyecek. Sonra bana dedi, dersin. ;)
one piecede latife yok.benim gördügüm sey bir sey söyleniyorsa ya kesin dogrudur.yada biri bunu birsekilde bosa cıkarır.crocodile seninle benim aramda seviye farkı var,shicbukai seviyesi derse.bu dogrudur.ama bir bakarız luffy derki seni gecicem,bam güm harbide gecer.

wb korsanlarını kücümsemenin nedenini sadece sende degil,bir cok kişide kestiriyorum.bende hayal kırıklıgına ugradım.ama adamın ilk 5 tümen komutanı cok büyük güç.denizcilerin hepsi,diger gemileri ve yeni dünya korsanlarını sallamadı bile.hemen tümen komutanlarını saydılar.

bu adamlar aşırı güçlü,içlerinde amirallere dalıp, hiçbirsey yapamayanlarda çıktı.direk shicbukailerle dövüsende çıktı.ama 4 tanesini ayırdı e.oda.aokijiden kan cıkaran jozu,aokijiyi ve kizaruyu ucuran marco,mihawkla denk dövüsen vista,aokijinin imza saldırısını kasmadan durduran ve korsanlar kralının oğlu ace.ee thatchide kat.birde yonko olmus,ölüsü shicbukai teachi.zaten wbyide sayınca, bunlar en güçlü tayfa olmayı hakediyorlar.shanksın tayfasını bende daha seckin buluyorum.nedeni, wbnin kaliteli adam sayısının, tüm tayfa sayısına bölündügünde, ortaya cıkan komik orantı.shankste ise, muhtemel ana kadro dısındaki, çöpler sınırlı ve bu ortalama daha düşük.kaidou bile alayına meyve yedirmiş :D

ve ben jozu ile marco amiral gücünde derken,sen direk bunlar eşitmiş dedigimi farzettin.denk dövüsebilmek ayrıdır,eşit veya yenicek güç ayrıdır.bu ikisi denk dövüsebileceklerini gösterdiler.amiral gücündedirler.ama nasıl shicbukailer arasında dalgalanma varsa,o zamanda bunların arasındada ufak güc farkları olucaktır.shicbukailerden herhangi birinin ise, üstte lawada yazdıgım gibi bu amirallerle denk dövüsebilecegine ne biliym inanmıyorum.görmem lazım.çünkü e.oda kurgularında hep aksini gösterdi.

son olarak ortada bir yer altı örgütü var, ama hepsi yonkoların yanında çöp.en güçlüsü doflamingo olabilir,buna birsey diyemem ama bana en güçlüden cok, en önemli oymus gibime geldi.diger yer altı üyelerinden hangisi wgnin sırlarına erişebilir ? hangisi sad tesisiyle seytan meyvesi üretebilir ? doflamingo ne zaman aglamaya basladı ? ilkinin cevabı soruda gizli,diger ikisinin anahtar noktası ise cc.doflamingo houshokusu oldugu için büyük oynamak isteyen bir adamdır muhtemel.tayfasıda ona inanıyor.ama kac senedir yeni dünyada hiç bir halt basaramamıs.teach onun senelerce, sürede yapamadıgını 2 senede yaptı.fark ne ? güç farkı.doflamingo kendini önemli hale getirmiş,kaidou içinde,belkide seker de ürettirip ccye, linlin içinde.wg zaten 3 haki bilen, seytan meyveli shicbukaii her zaman ister.ama gördük doflamingo öyle bir pozisyondaki yanında yetişen adam bile onu sallamıyor ;)

senin, yer altı organizasyonundan katılacak, diger adamları, öne cıkıcagını öngörmen iyi bir düsünce.çünkü gördügümüz üzere,olası dres rosa eşlesmelerinde, belki enies lobby gibi olur ama, doflamingonun tayfası cokta güçlü degil gibime geldi.yani jack denen adam gibi, birileri olaya karıssa iyi olur.ki tahminim, yeni dünyada, ünlü denen korsanlar, decelvan kardesler,mcguy yada doma olduguna göre, onlardanda asırı birsey beklemiyorum.sadece su jack ismi aklımı kurcalıyor.aokiji cıkmasa bari :D sonuc olarak,doflamingo güzel bir arc bossu,tüm tayfa tam güç göstersinler bize, bizde izleyelim.üstelik luffy, ilk defa bir haki masterı, arc bossuyla savasmıs olucak.hemde houshokusu olan biriyle.yetenegini göstermek için bundan daha iyi bir rakip olabilirmi ?

Korsanlar Kralı da Dof Olcak saten :/
zaten*
Yok arkadaş ne kadar acıklasamda boş çarşanba günündeki sayıda herşeyi görücez ^^ Eğer Aokijiye kafa tutarsa gelip özür dilicem yok Aokiji nin lafını dinlerse ozaman susmam bilmiş ol ^^
Çarşamba*
Ha şunu bileydin :D
(!) işreti genelde söylenin tam tersinin ifadesi için dalga amaçlı koyulan birşeydir.

Hadi "saten"i geçtim de hayatında hiç mi çarşamba yazmadın :D

tartışmayi bıraktında dil anlatıma geçtin heralde Bu arada söyliyim Dil anlatim dersim hep 1 oldu Sayısalcı olmanın zararları Neyse Baktın Laf anlatamiom burdan vuruyim dedin heralde ona güzel ^^

Lucybell

He he Ace, Croc'tan güçlü sonra DOflamingo en güçlü schi. Tamam siz haklısınız. İleride one piece in böyle yürümeyeceğini anlayacaksınız. Kimin daha güçlü olduğunu göreceksiniz. Karakter daha erken çıktığı için güçsüz görülüyor bu seride bazı buglar var onları görememişsiniz. Ne Ace'miş bu abi. Teach bir yumrukla boynunu kırdı. Ne Doflamingo'muş. Schilerden bir tek Moria ezik , bunuda Doflamingo kendi belirtiyor sen eziksin güçsüzsün schi olamazsın diyor. Diğerleri hemen hemen aynı seviyedeler.
10 dakikadır yorumunu açıp açıp tekrar okuyorum. yanlış anlama, anlayamadığımdan değil, etkilendim. bu nasıl bir kesinlik. nasıl bir ihtirastır böyle. o kadar mest oldum ki bir koşu bayiye gidip kupon aldım geldim. 6 sayı söylede yolumuzu bulalım.

:D Neyse ki uzun cümle yazmadım, bende pek iyi bilmem yazılışları, hatta neyse ki yazarken önce bitişik yazdım sonra araştırdım ayrıymış :) Çarşanbaya bende güldüm baya :D

Konuya gelecek olursak ana bedene ulaşmak öyle çok önemli bir şey değil. Yani Sanji direk ana bedeninde her hakisi olandan tek mi yiyecek ben onu kastetmiştim önceki mesajımda. Anlatmak istediğim Jozu elmas meyvesini yememiş olsa bile zaten hayvanın önde gideni.

usta shichi değillerse bu Amiral seviyesi olduğu anlamına geliyor ki sence Marco ve Jozu Amiral seviyesi mi ? bence değil. Marco ve Jozu Mihawk ve Dof ayarındadır. Hatta bence Mihawk ve Dof ÇOK AZDA OLSA Marco ve Jozuda güçlüdür.

Sana şöyle sorayım: Maro ve Jozu nun mu teke tekte Amiral alma sansi yüksek yoksa Mihawk ve Dofun mu ?
Ne alakası var Shichilerden güçlüler diye hemen amiral seviyesi mi oluyorlar.Shichilerle Amiraller arasında bir seviye yok mu?Biri illa ya amiral yada shichi seviyesinde mi olmak zorunda?

usta shichi değillerse bu Amiral seviyesi olduğu anlamına geliyor ki sence Marco ve Jozu Amiral seviyesi mi ? bence değil. Marco ve Jozu Mihawk ve Dof ayarındadır. Hatta bence Mihawk ve Dof ÇOK AZDA OLSA Marco ve Jozuda güçlüdür.

Sana şöyle sorayım: Maro ve Jozu nun mu teke tekte Amiral alma sansi yüksek yoksa Mihawk ve Dofun mu ?
ben mihawk ve doflamingodan epeydir cok ümitliyim.mihawkı savunurken,niye savunuyorsun? zoro fanlarıda, senden destek aldı, iyice gaza geldi deyip, özel mesajlar gelirdi bir sürü :D ama gördügümüz üzere,doflamingo ve mihawk ayrılmıs shicbukailer.

yinede benim anladıgım kadarıyla jozu ve marcoda ayrılmıs adamlar.yani mihawk wbye saldırdı,bizim bakkal zülküf amcaya degil...ve saldırısını jozu cok rahat tuttu.sonrasında mihawkın yaptıgı sey manidar.kılıcını kınına soktu.e.odanın kurgusu üzere anladıgım sey su,mihawka wbyle aramdaki güc farkını görücem dedirtti.sonrada gösterdi.ve dediki sen önce jozuyu aş :D o yüzden ben jozu ve marcoyu secerim.doflamingo ve mihawk yerine.doflamingo bu hafta gösterirse hepimize,ben amiral dengiyim diye.senin dedigin gibi 4ünüde denk görürüz.amiral dengi olurlar daltonlar gibi dizilip :flaugh:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık