reiper @
ben bu siteye ilk üye oldugumda ve teorilerimi yazarkende, kanıt kanıt derlerdi.benim dediklerimin, bak abartısız... yüzde 80 i tuttu.eskiden beri var olanlardan, biride cıksın hayır desin.o kanıt kanıt diyenlere, somut veri diyenlere, bende anlatmaktan bıkmıstım, ama zaman belli seyleri gösterdi.sen nasıl düsünürsen düsün, ben nasıl düsünürsem düsüneyim,önemli olan e.odanın kurgusudur.bu adam kurgusunu karmasıklastırıyorki, hersey belli olmasın.ama shounen edebiyatı geregide, bazı seyleri mesru kılıyor,bunlardan biride mesela hayaller.coby amiral olucak,sen veri görmedik,adam sümüklüydü gecen gün desende, olucak.luffy daha ccde kaybetti, desenizde kk olucak.zoroyu shiryuu paket yapar dense bile, bu adam en iyi kılıcustası olucak.senin bahsettigin hayaller, hikayeye ana kurguda katkısı olmayan kişilerin durumları.bir nevi yan hikaye kurgusu...ace wbyi kk yapıcam dedi,wb acei yapmak istedi...mangaka dediki ikinizde mefta, ben luffyi yapıcam dedi.bak düz mantık. bunu anlamak cok zor degil.onlarada hayal vermiş,ama daha büyük bir hayali anlatıyor zaten, luffynin hikayesini

doflamingonunkide böyle yan hikaye kurgusu...
wb korsanları marinefordda darmadagın olsun diye özenle çizilmediler bence.öyle olsaydı; onları yeni dünyaya tasımaz, su ana kadar haklarında olanları saklamaz,shankse hepsini kurtartmazdı diyorum ben.sen aksini söylersin,senin düsüncen.sonra adamlara hic diyorsun, bende sana diyormki,e.oda salak yada sen haklısın,çünkü e.oda marineford eşleşmelerinde,jozuya aokijiyi,marcoya kizaruyu verdi.kurguyu ben yapmıyorum e.oda yapıyor.istese aokijiye eze eze yendirirdi.ama ne yaptı.wbyi diz çökertti,marco baktı yakalandı,jozu baktı yakalandı.burda olan sey sadece dikkat dagınıklıgı degil.enel luffye gücü işlemeyince, kenbunshokusunun kontrolünü kaybetti.ne malum, jozunun busoshoku savunmasının, anlık sokla dagılmadıgı ? adam aokiji jozuyu ezdi,yada kizaru marcoyu yendi yapmamıski,dikkat dagınıklıgı sonucu yenilen ve amirallerle savasabilen wb korsanlarının en iyi iki adamı kurgusu çizmiş.ace bile aokijiyi durdurdu.adam tartısmasız bir biçimde dedi,dünyanın en güçlü korsanları bunlar.bunuda tartısmassın umarım

sonra dediki bunları tutmak için 7 shicbukai,3 amiral,sengoku,garp ve 100000de denizci toplayayım.peki bu jozu,marco amiral gücünde degiller...ee kalanlarıda gördük shicbukai olmaya boyları yetmez vista hariç.sen sag ve sol kolu shicbukai dedinmi,ben sana hayal kuruyorsun derim.sag ve sol kolu shic olan adam nasıl dünyanın en güçlü tayfasına sahip olur?nasıl law kaidouya ulasmak zor, bir sürü adam var deyip korkar? bu adamda amirallerle asık atıcak adam yoksa...nasıl bu adamlar istedigi bölgeyi kontrol eder hersey kaptandaysa ? gönder 3 amirali alsınlar hepsini,benim gördügüm shicler amirallerle kıyaslanamaz bile.ace daha veletken shicbukai demişler,adam üstüne yeni dünyaya girmiş,daha o zamnlar jinbeiyle denkmiş.bu adam hiçmi gelişmemiş ? jozu ve marco busoshoku bilirken ve o meyvelerle sen onlar shicbukai dedigin an tartısmak yersiz oldu artık.
sonra yer altı,yer üstü dedigin organizasyon,luffy yonkolarla kapısmadan önce bizimkiler pişsin diye, öne konan basamaklar.kurgu sabittir,degişmez.azcık sekil verirsin.öz aynı kalır.doflamingo luffynin önüne cıkarıldı.bizimki crocodile kim onu bilmiyordu,kader kesiştirdi indirdi(kaderi yazan zaten e.oda

).doflamingoda aynı.bu adam sizin inandıgınız,kadar jozudan,marcodan güçlüyse,aokijiyle dövüsücek o zaman bu bölüm bekliyorum...dresrosaya gelicekler dedim aksini söyledin,niye ? çünkü e.oda olayları karıstırdı.ama adamın kurgusu belliydi sadece görene.kanıt diye beklersen her haftaki sayıyı yorumlayıp kenara cekilirsin.teori kurmanın manası olmaz.joker cıktıgında söyledim yine söylüyorum.doflamingo bir basamak,dayak yiyecek bizimkiler yoluna devam edicek.doflamingoya arc ayrılacagını,ac konuma bak 1 yıl önce söylemişim,o zamnda hani kanıt diyebilirdin.ama arc bossu yani villain tekmeyi yer,öyle veya böyle 2 senede sürse yer.doflamingoda yiyecek gözüküyor.aksi olamazmı olur,o zamnda doflamingo ittfaka katılır ancak öyle olur.
son olarak bu adam en iyimser ihtimalle jozuyla denktir.ve diyorum ip elması kesmez,öyle bir dünya yok.ben zaten hakiyle kesemez demedim,iyi okumak lazım.ip elması kesmez dedim...hakisi cok üstündeyse jozunun, kesebilir, ama yinede jozuyu öldüremez dedim tekte.smokerı örnek verdim,her ne kadar doflamingo kendini tuttuya inansanda,cünkü bana aokiji gelmese öldürüyordu gibime geldi

smokerla jozu arasındaki fark,cennetlen yeryüzü gibi

o yüzden kolay degil dedim.söylediklerim belli,doflamingo aokijiye meydan okuyup,bir yerlerinden kan getirsin,1 hafta doflamingoyu koyucam avatarıma.o zamana kadar jozu ve marco daha üstündür ondan diyorum.en azından benm okudugum op serisi kurgusunda öyle gösterildi.yada söyle iyimser cıkarım yapıcaz.doflamingoda amiral gücünde diyecegiz.bunlar aynı seviyedeler diyecegiz.ama dedigim gibi onun içinde bu hafta doflamingonun bunu bize göstermesi lazım bence.
yani fikirlerine saygı duyuyorum ama karsıma hep kanıt kanıt cıkıyorsun,ben zaten şimdiye kadarki hiç bir teorimi kanıtla kurmadımki,baktım böyledir dedim,yazdım yanlıs dogru birseyler cıktı ortaya.yoksa bir sene önceden nasıl bir kanıtla hasırsapkanın rogerın oldugunu düsünebilirm.mangaka bu cocukta rogerı yasatıyor,bunun manevi yönünün dısında,birde somut baglantısıda olmalı diye düsündüm.ciddende hasırsapka rogerın cıktı.doflamingo durumundada bekleyip görücez diyorum.kilit bu hafta.
hem ben isterim doflamingo aokijiyle kapıssın.çünkü bilirmki doflamingo aokijiyle kapısabiliyorsa ve zorluyorsa,luffy dofu indirdiginde artık amiral gücündedir