Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Donquixote Doflamingo vs. Eustass Kid

Kim Döver?

• Kullanılan toplam oy
    168
Mayıs 2016 da yazmışım.

@Raiden de karşı çıkmış. Şimdi diyorum ''Ey Raiden sen kimsin ya?'' :ehe:
Lütfücülük zor meslek. :oleyo:
O zaman G4 için Amiral ile başa baş kapışır bile demişsin. Söz uçar yazı kalır eyyyy Raiden. :S
Doflamingo, Kid'in o olmayan kolunu bile monte eder onun bir yerlerine sen ne diyorsun la? :ehe:

Ayrıca #g4ShowsnoMercy birazcık #g4ShowsSomeMercy olarak evrildi sadece ne varmış bunda? :artiz:

Senin de geçmişte attığın boş mesajları buldurma bana şimdi. Croc hakkında boş boş sallıyorken şimdi nereye koyuyorsun karakteri bunları görmüyoruz sanma.
2 iyi kelam ettin diye geçmişte dediklerini unutmaz bu hafıza. :D ;) :ehe:
Sen yokken Croco fanı ben vardım :) boş yapmaya başlayınca dedim al meydan senin olsun rahat rahat boş yap. :D
Bu daha iyi.

Doflamingo, Kid'in o olmayan kolunu bile monte eder bir yerlerine sen ne diyorsun la? :ehe:

Ayrıca #g4ShowsnoMercy birazcık #g4ShowsSomeMercy olarak evrildi sadece ne varmış bunda? :artiz:
Çevir kazı yanmasın... :D

Sen yokken Croco fanı ben vardım :) boş yapmaya başlayınca dedim al meydan senin olsun rahat rahat boş yap. :D

Bu daha iyi.
La insanda utanma olur Croco fanıymış, geçmişte adam hakkında yaptığın kötü yorumlardan konu açsak millet okumaktan sıkılır. :D

Çevir kazı yanmasın... :D

La insanda utanma olur Croco fanıymış, geçmişte adam hakkında yaptığın kötü yorumlardan konu açsak millet okumaktan sıkılır. :D
Teknik olarak yanılmış sayılmam xd Luffy'nin şu anda amiral tokatlaması için yeni vitese falan ihtiyacı var mı? Yok. Bak g4 tekniği gayet yeterliymiş amiral için. :oleyo:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık