Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Donquixote Doflamingo vs. Eustass Kid

Kim Döver?

• Kullanılan toplam oy
    170
Pek öyle de dememiş. Shanks'a daha yetenekli anlamı çıkıyor tabi o ayrı.

Roger'ın tayfasının Shanks'ın Kamusari'yi öğrenmesine şaşırdığını,kendi başına öğrendiğini yazmış. Roger tayfasındaki hiçbir üyenin kopyalayamadığını da söylemiş. Gene yetenek olarak alayından iyi demeye getirmiş. Çok fark yok bence.

Shanks zaten Ray'den daha iyi haki kullanıcısı.Kılıç ustalığında da daha öndeyse tartışılacak bir konu değil Ray vs Shanks.

Roger'ın tayfasının Shanks'ın Kamusari'yi öğrenmesine şaşırdığını,kendi başına öğrendiğini yazmış. Roger tayfasındaki hiçbir üyenin kopyalamadığını da söylemiş. Gene yetenek olarak alayından iyi demeye getirmiş. Çok fark yok bence.
Kalınlaştırdığım yere karşı çıktım sadece. Diğerleri yapabilir, ama Shanks gibi kendi başlarına öğrenemezler. Bu da onu başak seviye yapıyor, haklısın burada. Peki, Shanks bunu çocuk yaşta öğrendiyse; Mihawk dövüşü nasıl geçti acaba? Wb'nin dediği kadar efsane dövüş olabilir.

Kalınlaştırdığım yere karşı çıktım sadece. Diğerleri yapabilir, ama Shanks gibi kendi başlarına öğrenemezler. Bu da onu başak seviye yapıyor, haklısın burada. Peki, Shanks bunu çocuk yaşta öğrendiyse; Mihawk dövüşü nasıl geçti acaba? Wb'nin dediği kadar efsane dövüş olabilir.
Kimse kopyalayamadığı için aynı şekilde yazmıştım. Mihawk'ta da über şeyler çıkacak belli ki.O dövüşün boş olma ihtimali yok.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık