Yami
Anti olayını bu bölüm bitirmedik mi ? Hakin neyse oAdamın meyvesi Dof'un meyvesinin antisi. Dof kestikçe yenisini çıkarır. Tabi Dof kesebilirse o hakiye sahip adamı.
Öyle kolay kesilmiyor :/
Anti olayını bu bölüm bitirmedik mi ? Hakin neyse oAdamın meyvesi Dof'un meyvesinin antisi. Dof kestikçe yenisini çıkarır. Tabi Dof kesebilirse o hakiye sahip adamı.
Krakerin yonkounun sağ kolu olduğunu düşünüyorum.Cracker de diğer herkes gibi rakibini küçümseyen ahmaklardan sadece biri. Diğer bölüm ayağa kalkamayacak bile bence.
Dof'un yeri de kesinlikle ayrıydı, yonkolardan sonra en güçlü iki kaptandan biri kendisidir luffy ile birlikte şu anda. Belki luffy'e yenildi ama en azından hakkı teslim edildi kendisine. Yonkoularin sağ kolları harici kimseyle kıyaslanmamali dof, aşağısında değil çünkü.
Çok sevmiyorum belki ama dof harcar bu adamı kesinlikle.
Yok ya Dof kesse de kol çıkar bu adamdan böyle antisi yani.Anti olayını bu bölüm bitirmedik mi ? Hakin neyse o
Öyle kolay kesilmiyor :/
Zannetmiyorum, bence Cracker de Jack de üçüncü adamlar.Krakerin yonkounun sağ kolu olduğunu düşünüyorum.
Dövüş yarıda kesilirse ödül işini ne yapacağız pekiHaftaya anlaşılır kimin harcayaçağı doğru bilene ödül varmı.?