Luffy zaten hakkıyla yenememişti Dof'u o da var.Niyet de önemli biraz. Dof King Kong Gunu gördüğü dövüşün son anında dahi bu ne la balonla mı vurcan modundaydı. Cracker daha ciddi bu açıdan. Diğer indirmeye çalıştı Luffyi. Dof ise son sahneye kadar goygoy yapıyordu. Bugün karşılaşsalar daha farklı olur bence.
Hakkı diye tekniği yok luffyninLuffy zaten hakkıyla yenememişti Dof'u o da var.
Boş düşünceler.Doflamingo uyanırsa Cracker'in kalkanlarını ipe dönüştürebilir mi? Dönüştürebilirse alır.
Dof Kong Gunu yiyiynce bir sarsıldı. Ama yediği ilk andan beri gücünü anladı. Adam bu nasıl bir saf güç diyor. Kong Gunu yediği ilk ara. King Kong gun felana kadar goy goya alsa uyanış mod açmazdı. Uyanış modu bildiğin gücünü anladığı anlamına geliyor. Ki hakinin ne kadar önemli olduğu ortada. Dof Luffy'i yenemez. G4 içinde atakları bile o kadar etki etmiyor Luffy'e.Niyet de önemli biraz. Dof King Kong Gunu gördüğü dövüşün son anında dahi bu ne la balonla mı vurcan modundaydı. Cracker daha ciddi bu açıdan. Diğer indirmeye çalıştı Luffyi. Dof ise son sahneye kadar goygoy yapıyordu. Bugün karşılaşsalar daha farklı olur bence.
Boş laflar.Boş düşünceler.
Öyle olsaydi iş, Luffy'nin kıyafetini ipe dönüştürür birden kesiverirdi. Luffy bomboş kalırdı.
Hak bana bir can vermiiiss boşu boşuna.
Niye?Cracker g4 luffye hasar verirse G4 ün süresi dolmadan yenilirse bile benim için Dof'tan kesinlikle daha güçlüdür. Crackerin Dof gibi G4 ün süresi dolana kadar saçma sapan tekniklerle savunma yapıp kaçmaya çalışacağını hiç sanmıyorum.