Önce bir anketin doğru cevabını bilin sonra konuşuruz hadi bakalımKata Jack'i yenemiyordu ona kalsa.O yüzden ona kalmıyor
Önce bir anketin doğru cevabını bilin sonra konuşuruz hadi bakalımKata Jack'i yenemiyordu ona kalsa.O yüzden ona kalmıyor
Ana karakterin dövüş sırasına bakarsak Cracker üstün. Şu anki inceden retcon yemiş shichi işlenişine bakarsak Doff alıyor zaten.Reis size kalsa Kraker de Dof'u yener
Koyulur nokta merak etme.Ana karakterin dövüş sırasına bakarsak Cracker üstün. Şu anki inceden retcon yemiş shichi işlenişine bakarsak Doff alıyor zaten.
Kata'nın adadan çıkması için tertemiz sebebi oldu. Umarım tekrar görürüz de belki şu tartışmalara nokta koyulur.
Patladığın konularda önce patladım diyebil de sen .dÖnce bir anketin doğru cevabını bilin sonra konuşuruz hadi bakalım
Filmi canon mu sanmış? @II. InvictusLinlin'in filmde gözükmesinin önemi yok.Film canon değil yorumunu dalgaya alırsan patlamış olmuyorsun yani :d Dof'tan daha kıvraksınız yemin ediyorum.
Filmde Linlin'in gözükmesinin önemi yok.Ana hikayede ölü demiştim. Sözde tiye alıyorlardı gördükFilmi canon mu sanmış? @II. Invictus
Filmi canon mu sanmış? @II. Invictus
Cracker, Queen, King falan bunlar tamam ama Kata deyince orada bir duracaksın usta. O kadar uzun boylu değil.Sırada Dof>Kata var...
Cracker, Queen, King falan bunlar tamam ama Kata deyince orada bir duracaksın usta. O kadar uzun boylu değil.