Hala zorlandı diyor ya
Mihavktan eğitim alan adam yendi onu.Dagdan ayrilmasa yenecegide supheliydi.Dresrosada bir sürü korsan ve denizciler vardı.Pica yi yenebilecek kaç kişi var? Law ve Zoro harici ..Zorlanmis mis şaka gibisiniz
Önce Pica'yı kolay yenmek mi diye cümleye girmiştin. Sanırım Pica'nın kolayca yenilmeyeceğini ima ediyorsun.
Bak tane tane açıklıyorum.
Pica'nın tüm olayı meyve ve bu meyvenin Dressrosa'daki avantajı. Zoro'yla ilk karşılaştığında artistlenip duruyordu hatta daha da öncesinde Dof'a bırak bunları ben halledeyim vs diyordu. Ancak Zoro'yla ilk bir kaç kılıç mücadelesinden sonra, tek yaptığı kaçmak oldu. Sonra amacım King Riku dedi, ona doğru golem formunda gidince, Zoro tarafından gerçek bedeni ortaya çıkmaya zorlanıldı ve tek yedi. Tek olayı meyvesi, o da belli şartlarda. İlk etapta Zoro uğraştı demeliydim, zorlandı kelimesi hatalı oldu.
İyi seviye gözleme ve iyi mobiliteye sahip her komutan kolayca yener. Bazıları da uğraşır.
Yani, misalen Cracker'ı biraz uğraştırması Pica'nın seviyesini yükseltmez. Pica yine çöptür. Sadece meyvesinden dolayı zaman alır yenmen. Oven olacaktı ki o çömlek yapardı Pica'dan.