Luffy lastik yahu ne serti. Hemde çelik kadar :/ Ayrica kimsenin çeliği delip delemeyeceğini. Veya kırıp kiramayacağını da söylemedim. Farklı ihtimallere göre değerlendirdim sadece.
Burbirimizi anlamıyor muşuz gibi hissettim
Bak ben sana dedim ki çelik bir kılıç ver Luffy'e kokalasın, Bellamy kıramaz. Ama aynı Bellamy, Luffy'nın koka kaplı karnına vurdu ama aştı bunu. Kokanın yapıldığı şeyler arasında fark var. Lastik başka çelik başka dedim. Sen de dedin ki, kılıç çelik olduğundan çeliğin sertliğini aşamamış olur.
Ben de diyorum ki kokalı Luffy çelik kadar serttir zaten. Çünkü delemedi kokalı halini Cracker. İki sene önceki Zoro'nun kestiği şeyi Cracker nasıl delemez? Yani çelikten aşağı bir sertlikte değil Luffy.
Yani senin olay koka, madde fark etmez denklemine göre, Luffy'nin elindeki çelik+kokalı kılıcı kırar Bellamy. Karnına vurduğunda aştıysa o sertliği, kılıcına vurduğunda da aşar, sonuçta aynı koka, madde fark etmediğinden aynı sertlik olması lazım. Ama ben diyorum ki, Bellamy, Luffy'nin kılıcını falan kıramaz. Senin de bunu canlandırabileceğini sanmam gözünde.