Athlete Thread atıyor işte. Sadece biz ayağının tabanını ve arkasını görmüyoruz. Yani tel ile kesiyor :/ bir Rankyaku değil. Ha tabiki bu Marco meyvesiz güçlü anlamına gelmez. Fakat arc bossu olarak karşımıza çıksaydı Dof'tan daha güçlü gösterileceğine eminim.Şu sahnede Dof'un ayağında ip yok;
Adam bildiğin Rankyaku atıyor hem de Kaku'nun en güçlü Rankyaku'sunu katlayacak kadar güçlü bir vuruş yapıyor.
Marco'nun Kizaru'ya attığı tekmede ise hiçbir espri yok.
1- Anka olmanın, yani meyvesinin verdiği hızı kullanıyor,
2- Kizaru zaten havada asılı vaziyette, yer değiştiremiyor adam. Pell'e haki öğretsek o da indirir o pozisyondaki Kizaru'yu yani.
3- Kizaru'da çizik bile yok.
Marco mu Dof mu diye bir kıyaslama istiyorsanız, şu Dressrosa arcına boss olarak Marco'yu yerleştirmeyi deneyin. Bana göre boss Marco olsa arc 50 bölüm önceden biterdi, arcın bu kadar uzama nedeni Dof'un hayvani derecede güçlü olmasıdır, başka açıklaması yok. 800 bölümlük OP serisinde ne ito ito dan daha komplike bir meyve var, ne de Dof'tan daha sağlam bir meyve kullanıcısı var, adam tam anlamıyla all-rounder.
Bi de Dof gibi sadece ilk yardım sağlamıyor meyvesi, direk iyileştiriyor. Dof'u eziklemiyorum sadece Marco nasıl bu kadar güçsüz görülebiliyor onu anlayamıyorum :S
Son düzenleme: