Beyazsakal ne yapacak o ara? Law çekecek Amiralleri Beyazsakal ve Sugar'ın önüne, Sugar oyuncak yapacak, WB parçalayacak. Bitti gitti.akainu+aokiji dofilamingo tayfasıyla top gibi oynarlar..
Beyazsakal ne yapacak o ara? Law çekecek Amiralleri Beyazsakal ve Sugar'ın önüne, Sugar oyuncak yapacak, WB parçalayacak. Bitti gitti.akainu+aokiji dofilamingo tayfasıyla top gibi oynarlar..
Onlarda kekti zaten Sugarı Aokiji dondurma yapmasında.Beyazsakal ne yapacak o ara? Law çekecek Amiralleri Beyazsakal ve Sugar'ın önüne, Sugar oyuncak yapacak, WB parçalayacak. Bitti gitti.
Aokiji önce Buggy'i dondursun.Onlarda kekti zaten Sugarı Aokiji dondurma yapmasında.
Yer değiştirmeye karşı koyabileceklerini sanmıyorum. Doflamingo'nun hakisinin sağlam olduğunda herkes hemfikirdir herhalde. Onun yerini hiç zorlanmadan değiştiren Law her şeyin, herkesin yerini kolayca değiştirir.Onlarda kekti zaten Sugarı Aokiji dondurma yapmasında.
Beyazsakal'a da gerek yok ki sugar çocuk nasıl olsa oyuncak parçalamayı sever.Law+Sugar kombinasyonu One piece'de bir çağı kapatıp diğer çağı açacak nitelikte.Bulandan Oda razı olsun.Beyazsakal ne yapacak o ara? Law çekecek Amiralleri Beyazsakal ve Sugar'ın önüne, Sugar oyuncak yapacak, WB parçalayacak. Bitti gitti.
Law ın bir alanı var ama. Adam o alana girince uynaıcak kadar zeki ve tecrübe sahibi olsa gerek.Yer değiştirmeye karşı koyabileceklerini sanmıyorum. Doflamingo'nun hakisinin sağlam olduğunda herkes hemfikirdir herhalde. Onun yerini hiç zorlanmadan değiştiren Law her şeyin, herkesin yerini kolayca değiştirir.
Filmi izleyenlerin böyle düşünmesi kadar mantıklı bir şey yoktur, hak veriyorum ben kendilerine.Seriden soğutursunuz insanı vallahi.. Lotr'daki niye kartallarla gidip yüzüğü atmadılar mantığı olmuş. Troll çalışmalarının ne kadar ayaklar altına düştüğünü mü göstermeye çalışıyorsunuz ?!