Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Donquixote Ailesi vs. Beyazbıyık Korsanları

Kim kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    187
Gülüyorsunuz falan da Croco vs Doflamingo vs Jozu olayında Jozu araya giren vasıfsız eleman muamelesi yaptı ikisi de adama.Onu kaale bile almadan muhabbet çevirdiler mangaka baya ezdi orada Jozu’yu.Savaş lordları için Jozu gibi adamlar bile traş tamamen.Kaptanlarıyla muhattap oluyorlar çünkü.Croco niye o duruma düştü dersek adam dayak yemeyi seviyor olabilir bilemiyorum. :D Mihawk’a posta koymayı biliyor ama yumrukçu adamlardan tokat yemenin tadı oluyor herhalde. xD

Kaidonun ortağı kimdi bir bakalım === > Dof. Kimse kendinden zayıfla ortaklık kurmaz. :)

Kim üstün bak bakim. :)
Bu arada biliyor musun emin değilim.Mangaka çatı savaşına güçlü müttefik olarak Dofu getirecekmiş sonra vazgeçmiş arc çizmiş.Hatta dressrosa arcla aradan çıkması iyi oldu müttefik açısından gibi bir yorumu var.Adamı değiştirip yerine Mom koyuyor yani daha ne olsun.

Son düzenleme:
Konudaki yorumlar göz kanatıyor, normalde bu tarz bir giriş yapmam ama iki görüşü savunanlar da benim gözümde sınıfta kaldı. Tamamen sidik yarıştırmaya çevirmişsiniz olayı ve söylediklerinizin hiçbirinin seride bir karşılığı yok. Tamam One Piece güç dengeleri sıkıntılı bir seri ama bu kadar da yoruma açık değil.

Tamamen karşı tarafı bokla kafasıyla yapılmış yorumlardan bir hayır gelmez babo ok.

Gülüyorsunuz falan da Croco vs Doflamingo vs Jozu olayında Jozu araya giren vasıfsız eleman muamelesi yaptı ikisi de adama.Onu kaale bile almadan muhabbet çevirdiler mangaka baya ezdi orada Jozu’yu.Savaş lordları için Jozu gibi adamlar bile traş tamamen.Kaptanlarıyla muhattap oluyorlar çünkü.Croco niye o duruma düştü dersek adam dayak yemeyi seviyor olabilir bilemiyorum. :D Mihawk’a posta koymayı biliyor ama yumrukçu adamlardan tokat yemenin tadı oluyor herhalde. xD

Bu arada biliyor musun emin değilim.Mangaka çatı savaşına güçlü müttefik olarak Dofu getirecekmiş sonra vazgeçmiş arc çizmiş.Hatta dressrosa arcla aradan çıkması iyi oldu müttefik açısından gibi bir yorumu var.Adamı değiştirip yerine Mom koyuyor yani daha ne olsun.
Bazen mangakalar yarattığı karakterin nasıl kaybedeceğini planlayamiyor. Misal Narutodaki Madara misali. E. Oda da Doflamingonun ağırlığınin altında kaldı bence. Serinin en önemli ve kilit adamından bahsediyoruz. NWye girildiğinden beri PHden tee Wanoya kadar başlayan bir Dof ağ örgüsü var. Dof yerine BMnin düşünülmesi bile dedigin gibi Dofun ağırlığından geliyor. Tabi ki keşke Dresarosadaki uyduruk hikaye yerine Luffylerin Dressrosada topukladığı ve Dofun Kaidoyla yanyana çatıda savaştığı bir hikaye olsaydi. Daha doğru, gerçekçi ve popüler olurdu. :)

Ben onu unuttum bak. Pica reisin gücü başımı döndürdü sanırım.:D
O zaman Sol kol bile Marco, Kata alıyorsa, gönül rahatlıyla Dof> Kaidou diyebiliriz.
Kinge tek atan Zoro, Pikayı yardımla anca alıyor, daha ne diyelim. Zoroyu firlatmasalar, o ivmeyle attığı slashler güçlenmese Pikayı sabaha kadar arasa bulamaz, bulsa da kesemezdi Zoro. :)

Bazen mangakalar yarattığı karakterin nasıl kaybedeceğini planlayamiyor. Misal Narutodaki Madara misali. E. Oda da Doflamingonun ağırlığınin altında kaldı bence. Serinin en önemli ve kilit adamından bahsediyoruz. NWye girildiğinden beri PHden tee Wanoya kadar başlayan bir Dof ağ örgüsü var. Dof yerine BMnin düşünülmesi bile dedigin gibi Dofun ağırlığından geliyor. Tabi ki keşke Dresarosadaki uyduruk hikaye yerine Luffylerin Dressrosada topukladığı ve Dofun Kaidoyla yanyana çatıda savaştığı bir hikaye olsaydi. Daha doğru, gerçekçi ve popüler olurdu. :)

Kinge tek atan Zoro, Pikayı yardımla anca alıyor, daha ne diyelim. Zoroyu firlatmasalar, o ivmeyle attığı slashler güçlenmese Pikayı sabaha kadar arasa bulamaz, bulsa da kesemezdi Zoro. :)
Onu da Luffy + Law ittifakıyla kapatmaya çalıştı işte.Ona rağmen ikisi yerde iki seksen yatarken Dof’un sendeleyerekte olsa yürüdüğü panel var elde.Şu an Kid ve Law bir imparator indirecekler.O açıdan kendi içinde kurduğu mantık makul görünüyor tabii bu ikisi koca anayı indirebilirlerse.Bu ittifakla düşürttü ama forum her zaman olduğu gibi gözünü kapadı bireysele vurdu.Luffy’i dövmedi varsayıldı çöp ilan edildi.Kaido King’e lakabını kendisi vermiş.Ben eminim Joker lakabı da böyle verildi.Bu lakabı verirken herkesin yerine geçebileceğini düşünmüştür Kaido.Kendi yerine geçemese de King,Queen hangisi olduğu farketmez kart temasına göre.Hani şu an King’in düştüğü saldırıya bakıyorum tamam çok güçlü kral haki eklenmiş falan ama ona bile mangaka kkg ile şehri havalandırma gibi etkiler çizmiş değil.4 yonko sagasından önce dediğin gibi uzunca işlediği bir adamı zayıf yapacağını düşünmüyorum.Amirallere bulaşıp durması da bu yüzdendi.

La olay Croc'a gelince köroğlu taklidi mi yapıyorsun? Jozu adama arkadan geliyor vuruyor, adam fark ediyor döndüğü anda yumruğu yiyor. Ona rağmen adam isimli saldırısı ''Brilliant Punk'' yapmasına rağmen biraz kan akıtmak dışında etkilenmiyor bile doğru düzgün. Adamın 2. gelişinde de saldırmak için bekliyor. Jozu dediğin adam Aokiji'yi isimsiz saldırıyla bile paramparça edip yerden toplatıyor, kan alıyor. Bırak da o kadar etkilensin. Jozu için ''WB tayfasında saldırı gücü en yüksek kişi'' deniliyor. Bugün sadece saldırı gücü olarak Marco'yu gördük ve King-Queen'i kısa süreli de olsa yerden yere vurdu adam. ''Irk'' sebebiyle ''dayanıklılığı üst düzey, zarar görmüyor'' denilen King kan akıtıyordu Marco karşısında. Jozu ne olursa olsun kimi yakalarsa yakalasın öyle arkadan gelerek o etkiyi yaratır.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık