Bak yavaş yavaş imana geliyorsun saydıklarımın bir kaçını kabul etmeye başlamışsın lakin Beni tam olarak kavrayamadın... sen başta demişsin ki nekadar plansız olduklarını savaşta gördük diye .. Bende planları vardı diyorum ve açıklıyorum ve sen bir kaçını zorlada olsa kabul ediyosun =) ama bu seferde başka yerden vurmaya çalışıyosun yaptığın itirazlara bakarmısın :S çok komiksin gerçekten.
Marco kafasına göre uçuyor... Marco nun kafasına göre uçması bir plan dedim mi ben ?
Duvarları kaldırmak bir plan değildir dedim mi ? Ben denizcilere plansız demiyorum ki duvarları kaldırmaları tabiki önceden hazırlanmıştı korsanları birbirlerine karşı kışkırtmalarıda öyle.. Sen korsanlara plansız dedin ve şimdide bir kaç planları olduğunu kabul etmek zorunda kaldın..
- Planları sadece wb yi bıçaklamak DEMEDİM Kİ
aynen senin dediğin gibi korsanlar arasında güvensizlik oluşturmak asıl plan evet bende söyledim zaten bunu
Dedim ki korsanların beyazsakala olan güvenini SARSMAK diye okumuyosun bak hiç okumuyosun
Oz un kafasına göre gitmesi bir plan dedim mi ?
Ortada bir plan vardı mutlaka ki Oz gibi bir kozları var lakin kendine hakim olamadı gitti plan bozuldu sonra yinede bir işe yaradı yani burada savaş içindeki duruma göre yeniden düşünüp hızlıca plan yapabilme becerisini gösteriyor wb nin ki bu önceden sakin sakin plan yapmaktan daha zor ve meşekkatli bir iştir ve bunu başarıyor... Sırf bu Oz olayı bile wb korsanlarının denizcilerden daha
zeki olduğunu gösterir... ( Sen bunu anlayacak kadar zeki birine benziosun bilerek mi yapıyosun doğru söyle )
Buz olayına gelelim Wb biliyorda denizciler bilmiyomu demişsin... Güzel... Tabiki Denizcilerde biliyor Aokijinin gücünü lakin olayı başlatan Wb yani plan wb nin Denizciler Wb nin gücünü biliyorda İlk saldırısının tusunami olacağını nasıl kestirecekler ki OYSAKİİİİ tusunamiyi yapabilen adam için yaptıktan sonra AOKİJİ nin o tusunamiyi buz yapacağı okadar doğal bir durum ki..
AYRICAAA burdaki ince nokta aokiji gelen tusunami dalgalarını buz yaptıktan sonra beyazsakal saldırısını her şekilde engellyebilecekken onu denize düşürdü ki şeytan meyvesi yüzemez denizi buz yapmak zorunda kaldıııı...
yani Aokiji beyazsakalın saldırısıyla denize düşmese neden denizi buz yapsın ki adam gelen dalgaları durdurmuştu zaten !! ?? Ki buda bunun beyazsakal korsanlarının bir planı olduğunu ıspatlıyor.
AYRICAAA buz denizcilerin işine fazla yaramadı çünkü ;
Denizciler zaten korumalı bir alanda ordan topa tutar dururlar gemileri sakazuki meteor yağmuru yapar ki yaptı ( mesela buda denizcilerin güzel bir planıydı ve başarılı oldu )
Üstelik o BUZ duvarların kalkmasını bir süre engelledi yani bu nedemek denizcilerin planı buz olsa , duvarı engelledi peki eğer plan duvarsa buzu niye yaptın derler adama ??!! KAPİŞ ?
Ha şuna geleyim vs özelinde konuşmuşsun dof ailesinin işi gücü plan sayılır demişsin evet doğru... Eğer Wb korsanları vs Dof Korsanları olsa kesinlikle daha çok ve ayrıntılı ve zekice plan yapacak olan DOF korsanlarıdır
Neden biliyomusun WB korsanlarına göre kesinlikle çok güçsüzlerde ondan...