Law ve Sugar gerçeği varken bu konunun hala tartışılıyor olması çok garip.
Böyle bir gerçek olsaydı şuan Doflamingo KK olup dünyayı yönetiyordu. :/Law ve Sugar gerçeği varken bu konunun hala tartışılıyor olması çok garip.
Law ekmek yediği yere ihanet etmeseydi olacaktı zaten. :/Böyle bir gerçek olsaydı şuan Doflamingo KK olup dünyayı yönetiyordu. :/
Aşırı abartıyorsunuz WB'nin tayfasını. Akainu kalıplarının adamı olmadıklarını açık açık dile getirdi. Madem Marco Dof ayarında bir karakter gitsin müttefiklerini korusun Webble'dan. Ben Doff'u abartmıyorum siz Wb tayfasını abartıyosunuz. Belli ki o yerlere WB'nin gücüyle gelmişler. WB ölünce yerin dibine girdiler.@Buggy The Clown sen cidddimisin dof family sadece vista ace jozu marco dörtlüsünü yense zaten yonkouluğa felan oynarlar.yorumunun objektiflikle uzaktan yakından alakası yok.Doff u severim ama bu adamı acayip ilahlaştırıyorsunuz.Söz sende @Marco
Mf den sonra Wb korsanlarını cenaze töreni hariç görmedik.mangayı yazıyormuş gibi davranmayın.dof hariç hiçbir family üyesi amiral tutamaz tek yer otururlar.2 tane süpernova ne hale soktu doffuAşırı abartıyorsunuz WB'nin tayfasını. Akainu kalıplarının adamı olmadıklarını açık açık dile getirdi. Madem Marco Dof ayarında bir karakter gitsin müttefiklerini korusun Webble'dan. Ben Doff'u abartmıyorum siz Wb tayfasını abartıyosunuz. Belli ki o yerlere WB'nin gücüyle gelmişler. WB ölünce yerin dibine girdiler.
Pica gerçek yeri bulunana kadar amiral oyalar.Hele İssho gibi bir vasıfsız ile karşılaşırsa.Hepsini bana bırak diye boşa demiyor.Zoro hemen kazanamazdı öyle de oldu zaten.Mf den sonra Wb korsanlarını cenaze töreni hariç görmedik.mangayı yazıyormuş gibi davranmayın.dof hariç hiçbir family üyesi amiral tutamaz tek yer otururlar.
Görmedik bende onu diyorum.Onlar eskiden süpernovaydılar. Artık elite korsanlar.Mf den sonra Wb korsanlarını cenaze töreni hariç görmedik.mangayı yazıyormuş gibi davranmayın.dof hariç hiçbir family üyesi amiral tutamaz tek yer otururlar.2 tane süpernova ne hale soktu doffu