Sanmam ama hadi inş :/Ortada Sugar gerçeği var, ne yapalım. İlerde tekrar Dofy görününce hepinizle görüşeceğim. Şimdilik susmaya karar verdim.
Sanmam ama hadi inş :/Ortada Sugar gerçeği var, ne yapalım. İlerde tekrar Dofy görününce hepinizle görüşeceğim. Şimdilik susmaya karar verdim.
Son günlerde toparladı sende yangına körükle gitme.Sanmam ama hadi inş :/
Oda, Croco'ya bile Mf'de baya rol verdi. Adam geldi Wb'ye diklendi,Sengoku'ya diklendi,Dof'a atar yaptı,Akainu'yu kesti. Dof'u da tekrar karşımıza sağlam bir şekilde çıkarır herhalde.Doflamingo'nun misyonu büyük ölçüde tamamlandı bence.Zaten ph'da da adı geçiyordu.2 senede boss olarak gördük.Daha ne olsun.Eğer kutsallardan güçlü çıkarsa gücünü göstermek için Dof'u harcayabilirler.Dof kendilerini kutsal topraklara almadıkları için güçsüzleri doğramaya başlar sonra güçlüsü gelir bi koyar Dof'un hevesi kaçar.
Dof zaten sağlam.Adam haki biliyor uyanışı gerçekleştirmiş.Crocodile bunlardan yoksun.Yani gelişime daha bi açık ve bunun için başından birkaç olay geçmesi normal.Crocodile gibi Luffy'nin karizmatik ve zorlu bi rakibini hiç bişeye bulaştırmadan yeni dünyaya yollaması olmazdı Oda'nınOda, Croco'ya bile Mf'de baya rol verdi. Adam geldi Wb'ye diklendi,Sengoku'ya diklendi,Dof'a atar yaptı,Akainu'yu kesti. Dof'u da tekrar karşımıza sağlam bir şekilde çıkarır herhalde.
Geri gelirde kaporta çizildi bi kere.Namus gitti eskisi gibi olmaz Hala gözlükten umutluyum belki çıkarınca çoşuyodurOda, Croco'ya bile Mf'de baya rol verdi. Adam geldi Wb'ye diklendi,Sengoku'ya diklendi,Dof'a atar yaptı,Akainu'yu kesti. Dof'u da tekrar karşımıza sağlam bir şekilde çıkarır herhalde.
Ya Croco zaten gelmiş 45 yaşına daha neyini geliştirecek adam paso meyve kasmış. Bir şey geliştirmesini beklememek lazım.Dof zaten sağlam.Adam haki biliyor uyanışı gerçekleştirmiş.Crocodile bunlardan yoksun.Yani gelişime daha bi açık ve bunun için başından birkaç olay geçmesi normal.Crocodile gibi Luffy'nin karizmatik ve zorlu bi rakibini hiç bişeye bulaştırmadan yeni dünyaya yollaması olmazdı Oda'nın
Dedim ya hakiden yoksun falan diye.Hem sen ben Crocodile öyle hayvani gelişmez derken nerelerdeydin?Yalnız başıma savundum kendimiYa Croco zaten gelmiş 45 yaşına daha neyini geliştirecek adam paso meyve kasmış. Bir şey geliştirmesini beklememek lazım.