Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Doflamingo'nun Seviyesi

Doflamingo'nun Seviyesi?


  • Kullanılan toplam oy
    209
Söylediklerin o manaya çıkmıyor mu zaten denk dövüşmediyse ezilip büzüldüyse ne demeye yirmili yaşlarda şöyle yapmış böyle yapmış Wb ile dövüşmüş diyordun ?
Evet. Oraya kadar ulaşması, yükselmesi durumu var. Wb çağın zirvesinde ki kişi "KK koltuğunun önünde duruyor" diye bahsedilen biri ve Crocodile'in hayalini sonradan Mangaka bize "Korsanlar Kralı olmak" diye gösteriyor. Bu noktada adam son hedefe kadar gitmiş biri. WB de o dönem herkesten farklı bir seviyede gördüğümüz gibi. Luffy'nin hikâyesinde bile bırak Wb'yi BM'ye ulaşırken bile ne sorunlardan geçiyor.

Hala "Ezilip büzüldüyse şöyle böyle yapmış" diyorsun. Çünkü bu şekilde söylüyor Mangaka ne diyelim sana kendimiz mi bir şey uyduralım? "Luffy gibi denizlerde hızlıca yükseldi" diyor ve Shichi oluyor sonrasında. Shichibukai olduktan sonra WB'ye meydan okuyor ve yeniliyor. Bu noktada zaten Mangaka net yenildiği söylemiş.

O yüzden kimse sana "Denk dövüştü" demedi kendin boş boş ekleme yapıp "Böyle dedin" diyorsun. Aksine ben WB'nin seviyesinde bir karakter yok o dönem diyorum Roger dışında. Zaten "İki kral" diye resmedilmesi ve Shiki'nin gelip konuşması bile WB ile bunun göstergesi. Fakat geçmişten buyana sizler tarafından anlatılan hikâyeler var Crocodile hakkında. Benim dediğim şey bunların imkansız olduğuydu o dönem bile...

"Crocodile zayıf"
"Komutan falan etmez"
"WB ye zayıf dedi WB zayıf mı ehe ehe"
"Kimse Croc'u ciddiye almıyor"

vb. diye onlarca yorum şeklinde gider. Crocodile Wb'yi eskiden tanıyan, ona zirve çağında meydan okumuş biriydi. Bu noktada da MF de ki halini eski haline göre zayıf buluyordu. Öyle WB'nin hiç bir şey kullanmadan yendiği biri için bu çıkarım yapılamaz. Bunu havadan bir yorum ile bu adamın gücünü bilmeden dümdüz yapamazsın. Oden-Shiki karakterleri çok net şekilde göstermiş, Crocodile da bu tarz bir hüsrana uğramıştır şu noktada. Umarım bu konuda fb görürüz Crocodile hakkında ilerleyen dönem...
 
Doflamingo'yu, Kaido'nun Kral, Kız, Joker üçlüsü olarak düşündüğüne göre Jack'tan güçlü Queen'den güçsüz demek ki.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık