Trebol ve Fuji olmayacak bu sefer.Dof kiddle dövüşurken Law arkadan saldırabilir evet
Trebol ve Fuji olmayacak bu sefer.Dof kiddle dövüşurken Law arkadan saldırabilir evet
Law'ın Croco'yu yenemeyeceğini falan mı zannediyorsun ?Dofçularin hayallerde olur öyle şeyler üzülme sen.
Bepo'yu yollarLaw'ın Croco'yu yenemeyeceğini falan mı zannediyorsun ?
Croco’nun sağ kollarla anıldığı şu sıralarda Dof şapalak oğlanı olmuş millet gelip gidip geçiriyor. @Millennium Wizard ‘un ne kadar yetersiz olduğunu tekrar gözler önüne serdi bu durum. Dof lobisi başka bir öncü bulmalı.
Ne olursa olsun,sonsuza dek en güçlü olarak kalamam...Croco’nun sağ kollarla anıldığı şu sıralarda Dof şapalak oğlanı olmuş millet gelip gidip geçiriyor. @Millennium Wizard ‘un ne kadar yetersiz olduğunu tekrar gözler önüne serdi bu durum. Dof lobisi başka bir öncü bulmalı.
Alakasız örnek olduğu için aldıkların sende kalsınŞu adamın arkadan saplamadığı 2v1 atmadığı bir sahne atın da yorumlayalım.
İki tane şartlı cümleyle adamların elinden her şeylerini aldım.
Islak bir Bepo diyelim...Bepo'yu yollar
Hahahah Croc'un dönüşü sizi çok etkilemiş belli ki. Hikâye yazıyorsun olmayacak şeyler üzerinden hala. Olursa gel konuş ama olmayacak olay üzerinden hikâye anlatma. Croc'un Logia ustalığı bile avantaj bu dövüşte...Law'ın Croco'yu yenemeyeceğini falan mı zannediyorsun ?
Ciddi bir şekilde soruyorum bu Croco'yu kimler yenebilir ? Senin mantığına göre Croco hep avantajlı...Hahahah Croc'un dönüşü sizi çok etkilemiş belli ki. Hikâye yazıyorsun olmayacak şeyler üzerinden hala. Olursa gel konuş ama olmayacak olay üzerinden hikâye anlatma. Croc'un Logia ustalığı bile avantaj bu dövüşte...
Sen yine de anlat bir şeyler...
Hala prime dönemindesin. Dof'u övme amacıyla başladığın mesajın ortalarından itibaren vites yükselterek Zoro'yu yağlayıp ballamışsın. Zorocuların kanına girmede herhangi bir güç kaybı yaşadığını sanmıyorum.Ne olursa olsun,sonsuza dek en güçlü olarak kalamam...