Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dört İmparator vs. Dünya Hükümeti

Kim Alır?

• Kullanılan toplam oy
    239
Bu anketin hala bu oranda olması utanç verici değil mi @Montana @sensey ?

Bu arkadaşlara zamanında çok dedik hükumetin çok başka güçleri ortaya çıkacak, sadece denizciler değildir diye. yonko fantezileri sınır tanımıyor maalesef.
Adamlar hala Akainu’yu yonko gücünde görmüyorlar usta. Şu seide sevmediğim hiç bir karakterin gücünü dalga dışı gömmeye çalışmadım. Globalde de amiral haterlarında böyle bir takıntı var.

Kardeşim istediğiniz gibi algılayın, yada istediğiniz gibi görün, benim o laftan anladığım 1 yonko = denizci+shichibukaidır, uygulamasınıda gördük marinefordda.
Denizciler ve shichibukailar beraber hareket ederken, yonkolar beraber hareket etmiyor,

4 yonko ile aynı anda savaşma ihtimali zaten yok, Garp'ın o anlamda söylemesi imkansız yani,
ayrı ayrı karşı koyma amacıyla söylediğini düşünüyorum ben orda zatende öyle oluyor,
konu demiş ki aynı anda 4 yonko beraber savaşırsa böyle bir ihtimal zaten olmazda oldu diyelim, 2 si bile ezer geçer.
Garp+Sengoku varsa 2'sine dayanabilirler anca 4'ü varsa hiç şansları yoktur gözümde...
@William cutting @ch3rlo @Mewtwo

Aman allahım erkan :hhh:

Yalnız hükümetin genel bir gücüne bakınca Seraphimler ve Pacifistalar da büyük tehdit. Lazerleri bile Kizaru'nun gücü üzerinden geliştirilmişti galiba. Vegapunk inanılmaz yanlış yapmış.
Vega çok fazla yanlış yaptı zaten. Hükumete verdiği silahlar zaten tek başına iki yonko tayfası eder. Umarım seri sonu bu seraphimler bilinçlenip ya da emir komuta zincirleri falan kırılıp da taraf değiştirir diyelim.

Jack dediğimiz adam da Amirale yakın gücü vardır.

Cracker'da G4 olmadan Luffy'yi ne hale soktu gördük, Luffy'nin üstüne oturup sohbet etti, ben ayrıca G4'e yenilmeyeceğini yenilse bile Luffy'nin sonlara doğru G4 etkisini kaybedeceğini düşünüyorum. Bu karakter Big Mom'ın yancısı konumunda, birde Big Mom'ı düşün.
Aokiji, Cracker’a yarım attı, acaba forumda olsa ne derdi? @Mewtwo

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 4, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık