Topyekün dalmayacaklarını mı düşünüyorsun? ZKK gibi olmasın usta?Göreceğiz göreceğiz yakında Oda, Amiralleri de çizmeye başlar umarım
Topyekün dalmayacaklarını mı düşünüyorsun? ZKK gibi olmasın usta?Göreceğiz göreceğiz yakında Oda, Amiralleri de çizmeye başlar umarım
Topyekün ne yav gören de Op'ta bu topyekün olayları iyi anlatılıyor sanır da, kendini ona yaslamışsın. Ne kadar topyekün o kadar dandik arc olacakTopyekün dalmayacaklarını mı düşünüyorsun? ZKK gibi olmasın usta?
Topyekün ne yav gören de Op'ta bu topyekün olayları iyi anlatılıyor sanır da, kendini ona yaslamışsın. Ne kadar topyekün o kadar dandik arc olacak
Hem Zkk'nin nesi varmış fıstık gibi olay
Sidik yarışı yapma da düzgün cevap ver yav. Şimdi bu iki Yonko indiren adamlar hükümet ile karşılaştığında şimdikinden daha güçlü olmayacak mı? Yanlarında daha fazla kişi olmayacak mı? Belki kendi müttefikleri dışında devrimciler bile orada olacak. Yanı "aynı çaylaklar" olmayacaklar zaten.Topyekün ne yav gören de Op'ta bu topyekün olayları iyi anlatılıyor sanır da, kendini ona yaslamışsın. Ne kadar topyekün o kadar dandik arc olacak
Hem Zkk'nin nesi varmış fıstık gibi olay
Kong
Garp
Sengoku
Akainu
Aokiji
Kizaru
Fujitora
Ryokugyu
Hükümete gerek yok sekiz amiral katliam yapar.
Ajandır o ajan kılıç timi çalışıyorAokiji niye burada?
Burada da 4 yonkou yok zaten.Sidik yarışı yapma da düzgün cevap ver yav. Şimdi bu iki Yonko indiren adamlar hükümet ile karşılaştığında şimdikinden daha güçlü olmayacak mı? Yanlarında daha fazla kişi olmayacak mı? Belki kendi müttefikleri dışında devrimciler bile orada olacak. Yanı "aynı çaylaklar" olmayacaklar zaten.
Mf yeşilçam filmi gibiydi. WB kriz geçiriyordu, Marco, WB diyordu, Jozu, Marco diyordu çember yapıyorlardı. Ha tabi daha sonrasından gelen arclarla kıyaslarsak şaheserdir ona bir şey diyemem. Plotun tek taraflı işlediği bir arctı ama bu sefer plot diğer tarafa işliyordu.MF güzeldi bence.
4 yonko var demedim 2 tanesi çaylaklar tarafından yenilebiliyor, bunu vurguladım. HQ ne oluyor anlamadım ama orada kastedilen MF ise zaten MF bu kadar uzun sürmedi denizciler daha kısa sürede galip geldi. Burada 2 Yonko olmasına rağmen savaş daha uzun sürdü.Burada da 4 yonkou yok zaten.
Sen de bana cevap ver Wano dövüşü HQ'den büyük olacak diyen Oda değil miydi
Mf yeşilçam filmi gibiydi. WB kriz geçiriyordu, Marco, WB diyordu, Jozu, Marco diyordu çember yapıyorlardı. Ha tabi daha sonrasından gelen arclarla kıyaslarsak şaheserdir ona bir şey diyemem. Plotun tek taraflı işlediği bir arctı ama bu sefer plot diğer tarafa işliyordu.