Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dört İmparator vs. Dünya Hükümeti

Kim Alır?

• Kullanılan toplam oy
    226
Dediğin gibi dünya hükümeti işin içine girdiği için fikrim değişebilir. :) Çünkü gördük ki bu adamlar istedikleri zaman 2 amiral seviyesi adamı denizcilere transfer edebiliyor. :) Fujitora ve Green Bull. Demek ki çok sağlam kaynakları ve adamları var halen. Bu şartlarda 2 yonko denizcileri yenebilir ama diğer 2 yonko dünya hükümetinin kalan güçlerini yok edebilir mi emin değilim.
O işte o kadar kolay değil.Sebebi de sadece güçle de alakalı değil.Denizcilerin yeri belli yurdu belli gider karargahlarını basarsın.Ama hükümet tüm dünyaya yayılmış.Onları yenmek için nereye elini atacağını şaşırırsın çünkü adamlar her yerdeler ve üstüne de güçlüler.Coğrafya bu durumda gerçekten sorun olacaktır.Dragonun da böyle tek tek uğraşmasını buna bağlıyorum.Fikir aşılamazsa birde yarısını kurtarsa bile halkın öbür yarısı bu sefer isyan edebilir.Kontrol altında tutmak çok zor.O yüzden fransız ihtilali gibi akım başlatmaya çalışıyor.Zaten devrimcilerle alakalı esinlenmelerde aşağı yukarı oradan alınma.

Sanırım one piece derken gerçekten kara parçaları birleşebilir veya kritik noktaları.Çünkü dofun dediği gibi bu adamların ulusal hazinesine falan da saldırmadıkça tek bir yerde toplayıp mutlak bir yenilgiye uğratmak çok zor.

BB'nin karakteri konusunda doğru söylüyorsun, o konuda hak veriyorum. :) Ancak aynı tavırları Shanks ve Akainu karşısında sergilememişti. Yani BB'de istisna yapabiliyor. :)
Yalnız durumlar farklı. Marineford'da güç gösterisi yapıp tüm dünyaya bu çağ benim mesajı verirken Akainu'nun geldiği zaman adamın tek istediği şey gemi. Tayfasını yeni toplamışken gereksiz kayıp verme riskine niye girsin. Kizaru da gelseydi kaçarlardı bence. Shanks'ta da istediğini almış durumdaydı zaten. Orada yapacak işi kalmamış ve tayfasıyla birlikte savaşı durdurmaya gelen bir yonkou var. Savaş söz konusu değilse hiç yoktan durup dururkeb bir yonkou ile niye kapışsın ki. Bu iki durum diğerleriyle bir değil o yüzden bana göre.

Bu yonkolar neymiş arkadaş, tüm dünyaya bedel gibibir sonuç çıkmış ortaya.

2 yonko tayfası ve denizciler denktir, her türlü sonuç olabilir ama denizciler bir adım önde gibi.
3. yonko tayfası olaya girerse bu sefer shicibukailer bir denklik oluşturabilir, yine her türlü sonuç çıkabilir ama yonkolar bir adım önde bu sefer.
4 yonko tayfasına karşı dünya hükümeti de ittifağa katılırsa bu sefer ibre denizciler ve dünya hükümeti tarafına doğru baya bir döner. Çünkü dünya hükümetinin uğraştığı bir de devirmciler var, bunu da unutmamak lazım.

Yani sonuç olarak denizciler ve dünya hükümeti yonkoları bir şekilde alır.

Bu yonkolar neymiş arkadaş, tüm dünyaya bedel gibibir sonuç çıkmış ortaya.

2 yonko tayfası ve denizciler denktir, her türlü sonuç olabilir ama denizciler bir adım önde gibi.
3. yonko tayfası olaya girerse bu sefer shicibukailer bir denklik oluşturabilir, yine her türlü sonuç çıkabilir ama yonkolar bir adım önde bu sefer.
4 yonko tayfasına karşı dünya hükümeti de ittifağa katılırsa bu sefer ibre denizciler ve dünya hükümeti tarafına doğru baya bir döner. Çünkü dünya hükümetinin uğraştığı bir de devirmciler var, bunu da unutmamak lazım.

Yani sonuç olarak denizciler ve dünya hükümeti yonkoları bir şekilde alır.
Dünya hükümeti devrimcilerle ne zaman nerede 1v1 attı bi söyle allasen ? Hükümet Devrimcilerle arasında savaş siyasi politika üzerine ilerliyor. Ve evet Yonkoular birleşirse taş üstünde taş baş üstünde baş kalmaz bana göre adamlar en azılı korsanlar. Amiraller ne ? En sağlam denizciler. Denklemi kur devamında en babaların gelişine göre.

Dünya hükümeti devrimcilerle ne zaman nerede 1v1 attı bi söyle allasen ? Hükümet Devrimcilerle arasında savaş siyasi politika üzerine ilerliyor. Ve evet Yonkoular birleşirse taş üstünde taş baş üstünde baş kalmaz bana göre adamlar en azılı korsanlar. Amiraller ne ? En sağlam denizciler. Denklemi kur devamında en babaların gelişine göre.
Dedigin gibi en saglam "denizciler" dunya hukumetini hic hesaba katmiyorsun. Amiral gibi 3-4 adamlari olsa yonkolari alirlar.

Berabere biterdi. Dünya hükümeti 2 yıl önce ki savaşta tam gücünü göstermedi bana göre. 2 yıl da 2 tane amiral çıktıysa el altında güçlü adamları vardır her daim.

Eğer bu kutsal malların herbir krallık soyundan 1 tane dof ayarı adam çıkarsa(bence daha güçlüleri bile var) al sana 18 tane amiral dengi adam.bunlar sadece para ile iş yürütmüyor,marineyi bile yönetebilmek için gücün olmalı kaldı ki dünyayı yönetmek.Son kapışma bunlarla olacağına göre bu kutsal ineklerden çokşey bekliyorum...

İlla vs mi atmaları gerekiyo bu arkadaşların. Ace mallık yapmasa belki wb de hiç bir zaman denizcilerle karşı karşı gelmeyecekti keza diğer yonkolar da. Birbirlerine hiç karışmıyorlarmış, o zaman onların durumuna da siyasi diyelim.

Monkey :D Luffy

Bence Dünya Hükümeti kesinlikle 4 yonkoudanda kuvvetlidir o zaman niye gidip tek tek avlamıyorlar sorusuda abes bir soru tamam bu adamlar güçlüde bu tarz bir cadı avı başlatmak 4 yonkounun birleşmesine hatta dünyadaki tüm korsanların birleşmesine bile neden olabilir bu kadar çok şeyi kaybedeceği bir savaşa neden girsin adamlar bunun yerine kendine bağlı krallıkları korumak için Marineleri oluşturmuşlar ve bir denge sağlamışlar kendi oluşumlarını kökten gelecek zararlar(Raftel,Antik Krallık,D.) hariç her şeyde Marineleri kullanmışlar ki zaten Marine ihtiyaçtan doğan bir şey Garp o kadar güçlü bir D. neden Dünya Hükümetine hizmet ediyor çünkü kafasına esen korsan olup dünyanın anasını ağlatınca ters etki çok güçlü adamlarda Marineye katılmış zaten çoğu intikamcı gibi herifler yani Marine tam göbekten bağlı değil Wgye Cp-9 gibi zaten Cpler de tamamen Wg nin pis işleri için oluşturulmuş ayrıca bir kurgu var bu şekilde gidiyor yani bu illa bir kapışma olmasını gerektirmiyor.

Wg nin gücü bırak Marineler bile bile nerdeyse 2 Yonkou eder bu saatten sonra çıkacak tüm Yonkou tayfaları Wb tayfasından daha görkemli olacak kabul(ki Wb tayfası 2 yıl formatı ile asıl halini alır Mf de rezaletti) 3 aşağı 5 yukarı denklik bakımından aynı olur Marineler bu savaşta gücünün tamamı bile gösterilmedi sadece 3 amiral +koramiraller(Vergo falanda yok bunların içinde sadece ilk yarıdakilerin tamamı nerdeyse) +askerler tam gaz savaştılar Garp ve Sengoku ayıp olmasın diye ona rağmen Wb tayfası resmen ezildi ki Wb tayfasının içinde Jinbe ,İvankov,bir yerden sonra Croco ,İmpel Down kaçakları ve Lufy vardı zaten Luffy nin savaşa ve Wb tarafına katkılarını saymıyorum bile resmen tek başına Hancock falan bütün Shicileri kitledi olmasa savaş daha erken bitecekti zaten hepsinden öte Akainu ve Wb karşılaşması galibi net Akainudur yaşlı Wb de kılıcı yemiş Wbde Akainudan güçlüdür ama o dövüşü Akainu kazandı bu gerçek,herifin kafasının yarısını aldı,göğsünü deldi iç organları kebap yaptı,gemisini yaktı,oğullarını öldürdü,hala da katliama devam ediyordu bu adam daha ne yapsın ırzına mı geçsin Wbnin Wb çok dezavantajlıydı bu yüzdende büyük bir yenilgi aldı Akainuda kalıcı hasar yoktu savaş sonrası hala yardırırdı.
Her şeyi geçtim Wg deki potansiyel kocaman Kong,Goroseiler,20 krallık var şapkadan tavşan çıkarır gibi 2 amiral çıkardılar ilk 2 sini de birbiriyle kapıştırıyolar zaten adamlarda kafa rahat bunlardan illaki güçlü adam çıkar illaki ekstra Cp ler gibi ekstra zamazingolar çıkar Dofu gördükten sonra Kutsal Mallardan bile vitrine koymalık güçlü karakter çıkarabilir Oda yani bunun ucu bucağı yok Yonkoularda bir yerde Shiciler gibi bir basamak ama Wg asıl hedef şimdi baktım ulan baya yazmışım ömürden gitti artık bu zaman bari tutsada boşa gitmese :)

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık